Jeszcze sie nacieszysz16 tydzień i jakoś tak marnie przy Was wyglądam już bym chciała cieszyć się bebzolem [emoji5]
reklama
Cena superowa, ja w pl za jedna pare placilam 130zl (hm). Bede czekac na oferte w lidlu [emoji4]Tak, kupiłam przy okazji wizyty w Polsce. Mnie się z wyglądu podobają, ale póki co nie są zbyt wygodne, bo guma nie trzyma się jeszcze na brzuchu i wciąż zjeżdżają. Noszę sporadycznie, żeby rozchodzić, ale tak naprawdę nie potrzebuję jeszcze ubrań ciążowych
Ja chyba kupowałam przed zniżkami, bo wydaje mi się, że płaciłam około 49... Ale to dla mnie nadal było znacznie mniej niż w UK.
Ja tez jestem eska i xeska i ciazowe mam jedne xs, jedne s. Tobie widac tez idzie glownie w brzuszek, wiec spokojnie jak ciazowe to dotychczasowe rozm[emoji4]Ja mysle zeby coś na allegro poszukać tylko nie wiem jak to z rozmiarem zawsze kupowałam xs s ... nie wiem czy teraz mam kupowac M ...
Masz moze linka ze str internetowej? Cena bomba. Mam dwie pary z hm i sa super (ale para 130zl) [emoji58]Dziewczyny polecam dalej hm , teraz sa promki. Kupilam czarne ala jeansy za 50 zl sa mega extra. Ale trzeba przymierzyc bo rozmiarowka jakas inna. Ja to mysle nosic te ciuchy potem tez sa tak wygodne
Kacprysiowo
Moderatorka
Rowniez polecam HM sa mega przeceny i ja zaopatrzylam sie w bluze, bluzki, spodnie za 50zl ;-) obkupilam sie bardzo, musze raz jeszcze zajsc moze cos uda mi sie upolowac :-)
Musa
Fanka BB :)
Ale brzuszki już fajne, coraz okrąglejsze też juz w nic normalnego nie wchodzę kupiłam dwie pary spodni o których piszecie w h&m, czarne i białe i jestem mega zadwolona, chodzę jeszcze do pracy więc się przydają, nosze je ciągle na zmianęna luźniejsze wyjscia leginsy z lidla ale sa beznadziejne widac cały tyłek
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Ale brzuszki już fajne, coraz okrąglejsze też juz w nic normalnego nie wchodzę kupiłam dwie pary spodni o których piszecie w h&m, czarne i białe i jestem mega zadwolona, chodzę jeszcze do pracy więc się przydają, nosze je ciągle na zmianęna luźniejsze wyjscia leginsy z lidla ale sa beznadziejne widac cały tyłek
Ja kupilam legginsy w lidlu i nic mi nie widac troche za duze jeszcze to na brzuszek ale zawijam i sa ok lubie je nawet choc wczesniej pisalam ze raczej nie kupie takich wysokich ale maz mnie namowil hehe