reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków <3

reklama
Tak, kupiłam przy okazji wizyty w Polsce. Mnie się z wyglądu podobają, ale póki co nie są zbyt wygodne, bo guma nie trzyma się jeszcze na brzuchu i wciąż zjeżdżają. Noszę sporadycznie, żeby rozchodzić, ale tak naprawdę nie potrzebuję jeszcze ubrań ciążowych :)
Ja chyba kupowałam przed zniżkami, bo wydaje mi się, że płaciłam około 49... Ale to dla mnie nadal było znacznie mniej niż w UK.
Cena superowa, ja w pl za jedna pare placilam 130zl (hm). Bede czekac na oferte w lidlu [emoji4]

Dziewczyny polecam dalej hm , teraz sa promki. Kupilam czarne ala jeansy za 50 zl sa mega extra. Ale trzeba przymierzyc bo rozmiarowka jakas inna. Ja to mysle nosic te ciuchy potem tez sa tak wygodne:D
Masz moze linka ze str internetowej? Cena bomba. Mam dwie pary z hm i sa super (ale para 130zl) [emoji58]

Kurcze nie ma ich na necie. .z tego co widze jak teraz ogladam sie za ciuszkami, kazdy hm w innym miescie ma inne ciuszki na promce, polecam wam poszperac jak gdzies sie napotkniecie:)

Ja te co kupowalam na allegro wzielam M a moglam spokojnie S. Przed ciazs XS/S nosilam i te gatki długie sa do kostek je mam a mam 177 cm wzrostu i wen dlugosc ud 88cm

Rowniez polecam HM sa mega przeceny i ja zaopatrzylam sie w bluze, bluzki, spodnie za 50zl ;-) obkupilam sie bardzo, musze raz jeszcze zajsc moze cos uda mi sie upolowac :-)

Ale brzuszki już fajne, coraz okrąglejsze:) też juz w nic normalnego nie wchodzę kupiłam dwie pary spodni o których piszecie w h&m, czarne i białe i jestem mega zadwolona, chodzę jeszcze do pracy więc się przydają, nosze je ciągle na zmianę:biggrin2:na luźniejsze wyjscia leginsy z lidla ale sa beznadziejne widac cały tyłek:angry:

A ja nosze jeszcze glownie zwykle leginsy, nic mnie jeszcze nie uciska :) ale tez nie przytylam za duzo dalej, wiec jedynie brzuszek sie tylko troszke zwiększył.

reklama
Ale brzuszki już fajne, coraz okrąglejsze:) też juz w nic normalnego nie wchodzę kupiłam dwie pary spodni o których piszecie w h&m, czarne i białe i jestem mega zadwolona, chodzę jeszcze do pracy więc się przydają, nosze je ciągle na zmianę:biggrin2:na luźniejsze wyjscia leginsy z lidla ale sa beznadziejne widac cały tyłek:angry:

Ja kupilam legginsy w lidlu i nic mi nie widac :) troche za duze jeszcze to na brzuszek ale zawijam i sa ok :) lubie je nawet choc wczesniej pisalam ze raczej nie kupie takich wysokich :D ale maz mnie namowil hehe

Do góry