reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
A ja pytanie z innej beczki- skad masz taki fajny, zabudowany stanik? Wygląda na mega wygodnyPrzy okazji się pochwalę pierwszymi spodniami ciążowymi
Zobacz załącznik 866361
Izabela88
Aktywna w BB
Wiesz co.. to jest kombo czarny sportowy stanik założyłam na zwykły stanik tak do zdjęcia, żeby nie świecić sutkamiA ja pytanie z innej beczki- skad masz taki fajny, zabudowany stanik? Wygląda na mega wygodny
Chociaż zdarzało też mi się tak nosić podczas mocnego bólu piersi na początku ciąży lub przed miesiączkami. Wtedy były bardziej usztywnione i nie bolały podczas zwykłego chodzenia (jak się zdarzało).
Dagaa11
No co ty? Haha na zdjeciu nie widać [emoji14] a już myslalam, ze znajde nowego przyjaciela dla moich cyckówWiesz co.. to jest kombo [emoji14] czarny sportowy stanik założyłam na zwykły stanik [emoji14] tak do zdjęcia, żeby nie świecić sutkami
Chociaż zdarzało też mi się tak nosić podczas mocnego bólu piersi na początku ciąży lub przed miesiączkami. Wtedy były bardziej usztywnione i nie bolały podczas zwykłego chodzenia (jak się zdarzało).
MamaXTrzy
Lepiej zapytac SKAD MA TAKIE ZAJEBISTE CYCKI[emoji123][emoji23][emoji7]A ja pytanie z innej beczki- skad masz taki fajny, zabudowany stanik? Wygląda na mega wygodny
zanetka015
Zaciekawiona BB
Piekne brzuszki ❤❤❤
reklama