reklama
Czasem zastanawiam sie czy z grudniowych mam nie przeskocze do listopadowych, bo jednak to poczatek grudnia i roznie to moze byc a ja juz nie moge sie doczekac!Śliczne brzusie, wielkie już się robią w porównaniu z tym co było miesiąc temu hihihi
Witaj @Kaskaa25
Ja mam termin na 2/12 I dzisiaj 15+2
Ja byłam listopadowka 2011 a skończyła się ciaza 21.10, jednak pomimo to była listopadowka i tyleCzasem zastanawiam sie czy z grudniowych mam nie przeskocze do listopadowych, bo jednak to poczatek grudnia i roznie to moze byc a ja juz nie moge sie doczekac!
motylkowelove
Fanka BB :)
U mnie tez termin coraz krótszy już na 10 grudnia [emoji23]
PatkaPatka
natka100
Brzuch taki jak ja mamAle macie fajne ciążowe brzuszki, ja wyglądam jakbym się najadła za bardzo
13+4
A zaczelam 15 tydz
PatkaPatka
Z om wychodzi mi również początek 15 tc z usg bobas jest młodszy.Brzuch taki jak ja mam
A zaczelam 15 tydz
Obawiam się, że do wakacji w sierpniu już w nic się nie zmieszczę i będę musiała plażować w worku po ziemniakach
Ostatnia edycja:
HappyElephant
Ja nawet jeszcze nie robiłam zdjęcia brzucha na pamiątkę, bo to i tak nie maluch, tylko zbędne kilogramy
reklama
PatkaPatka
U mnie na wadze 1,5kg więcej jak na razie ale to dlatego, że woda mi się zatrzymuje, co widzę chociażby po celulicie którego nigdy wcześniej nie miałamJa nawet jeszcze nie robiłam zdjęcia brzucha na pamiątkę, bo to i tak nie maluch, tylko zbędne kilogramy