reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
A ja pytanie z innej beczki- skad masz taki fajny, zabudowany stanik? Wygląda na mega wygodny
Izabela88
Aktywna w BB
Wiesz co.. to jest komboA ja pytanie z innej beczki- skad masz taki fajny, zabudowany stanik? Wygląda na mega wygodny![]()
Chociaż zdarzało też mi się tak nosić podczas mocnego bólu piersi na początku ciąży lub przed miesiączkami. Wtedy były bardziej usztywnione i nie bolały podczas zwykłego chodzenia (jak się zdarzało).
Dagaa11
No co ty? Haha na zdjeciu nie widać [emoji14] a już myslalam, ze znajde nowego przyjaciela dla moich cyckówWiesz co.. to jest kombo [emoji14] czarny sportowy stanik założyłam na zwykły stanik [emoji14] tak do zdjęcia, żeby nie świecić sutkami![]()
Chociaż zdarzało też mi się tak nosić podczas mocnego bólu piersi na początku ciąży lub przed miesiączkami. Wtedy były bardziej usztywnione i nie bolały podczas zwykłego chodzenia (jak się zdarzało).
MamaXTrzy
Lepiej zapytac SKAD MA TAKIE ZAJEBISTE CYCKI[emoji123][emoji23][emoji7]A ja pytanie z innej beczki- skad masz taki fajny, zabudowany stanik? Wygląda na mega wygodny![]()
zanetka015
Zaciekawiona BB
Piekne brzuszki ❤❤❤
reklama