Właśnie! Teraz tak czekamy na brzuchy, a po ciąży będziemy chcialy magicznej rożdżki [emoji85]Moje niektore kolezanki przed porodem mialy takie malusie jak ja mam już. Potem od razu po porodzie plaskie brzuchy. To pewnie tez tak będziesz miala[emoji7]
reklama
Aguu..la
Fanka BB :)
Dagaa11
Gdziee ty okrąglejsza jesteś? Śliczną masz figurę, a brzuszek ładnie się odznaczaHej, cudne te Wasze brzusie.
Ja nieco okraglejsza jestem ale tez się pochwalę...
W sukience lekko zaokraglony, za to w spodniach i luźnej bluźce prawie nie widac .
Sabi32
Dziękuję, a ja ciagle taka zakompleksiona aczkolwiek faktycznie cwiczylam sobie w domku, tak wiecie, zeby w lato sobie tak pewnie wyjsc na plażę...a jeszcze to pierwsze wakacje z "nowymi" cyckami i wreszcie cyckami, a tu proszę...O mój dobry boże jaka fit zyleta.....
Właśnie się skompleksilam
I jakby nie patrzeć brzuszek dobrze ukryty pod mięśniami był
Sabi32
Geny, ja w kazdej z trzech ciąż tylam po 25kg...3 mies po porodach mialam mniej niz przed, od zawsze chuderlak, w koncu jak cwiczyc zaczęłam to i figura sie jakas w miare zrobilaSuper figura, nie dziwie się, ze nie spodziewałaś się ciąży, bo po Twoim ciele w ogole tego nie widac [emoji123] [emoji5]
Sabi32
Sexi to ja będę w listopadzieAle z Ciebie sexy dupcia[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
natka100
Wow jak 6 miesiac. U mnie ten kto nie wie nawet sie nie domysla mojej ciazyW poniedziałek był o wiele okraglejszy hehe, ale teraz mniej pije wody bo więcej śpię więc trochę zmalał.... Zobacz załącznik 865133
Mi się właśnie wydaje że zmalał odkąd leżę w domku, zwłaszcza jak na plecach leżę to wtedy totalna deskaWow jak 6 miesiac. U mnie ten kto nie wie nawet sie nie domysla mojej ciazy
reklama
Anet29
W poniedziałek był o wiele okraglejszy hehe, ale teraz mniej pije wody bo więcej śpię więc trochę zmalał.... Zobacz załącznik 865133
Ale twoj sie tak ladnie wyodrebnia juz pd reszty ciala