reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków <3

reklama
Hej, cudne te Wasze brzusie:).
Ja nieco okraglejsza jestem ale tez się pochwalę...
W sukience lekko zaokraglony, za to w spodniach i luźnej bluźce prawie nie widac ;).

Załączniki

• 20180608_104323.jpg
    20180608_104323.jpg
    791,1 KB · Wyświetleń: 189
  • 20180608_103709.jpg
    20180608_103709.jpg
    826,4 KB · Wyświetleń: 176
Dagga dziękuje. No niestety przez zime sobie pofolgowałam z jedzonkiem i startuje z wagi 80+... Fakt ze mam 176cm wzrostu i moze tak tego nie widac, ale i tak mi zle.
Po ciazy biore się za siebie :wink:.

O mój dobry boże jaka fit zyleta.....
Właśnie się skompleksilam :D
I jakby nie patrzeć brzuszek dobrze ukryty pod mięśniami był :) :)
Dziękuję, a ja ciagle taka zakompleksiona :D aczkolwiek faktycznie cwiczylam sobie w domku, tak wiecie, zeby w lato sobie tak pewnie wyjsc na plażę...a jeszcze to pierwsze wakacje z "nowymi" cyckami i wreszcie cyckami, a tu proszę...:D

Super figura, nie dziwie się, ze nie spodziewałaś się ciąży, bo po Twoim ciele w ogole tego nie widac [emoji123] [emoji5]
Geny, ja w kazdej z trzech ciąż tylam po 25kg...3 mies po porodach mialam mniej niz przed, od zawsze chuderlak, w koncu jak cwiczyc zaczęłam to i figura sie jakas w miare zrobila :)

reklama
Do góry