reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
onanana ślicznie wyglądasz:-)ja dzisiaj byłam odwiedzić koleżanki w pracy to się pytają gdzie ja mam ten brzuch ja raczej w luźnych bluzkach chodzę takie bombki to może nie widać zbytnio ale już mnie to ma jak się tak pytają gdzie go mam :wściekła/y:

ja byłam dziś w sklepie i znajoma pyta kiedy będzie dzieciaczek, a ja że za 4 miesiące i jak zwykle komentarz myślałam ,że to już, a po chwili przychodzi jej szefowa i pyta o to samo i ze zdziwieniem, że naprawdę duży brzuszek mam jak na 5 miesiąc ;)

Coraz piękniejsze te Wasze brzuszki:) ale,ale i mi wreszcie wyskoczył:). Co prawda jak jestem w bluzce to ciężko stwierdzić, że kryje się pod nią dzidziuś, ale goły brzuchol całkiem spory się wydaje...wreszcie:) Ostatnio jestem trochę zajęta, ale jak tylko znajdę więcej czasu to zrobię fotę i wrzucę do naszego najfajniejszego(moim zdaniem) wątku.

reklama
onanana ja sie wcale nie śmieje, tylko chciałam Cie pocieszyć - bo ja juz mam 11 kg na plusie:szok: A najgorsze jest to, ze to wszystko nie kryje sie w samym brzuchu, ale dosłownie wszędzie! I juz sie kiedyś zgadałysmy, ze mamy ten sam prawdopodobny powód szybszego tycia. Wielu ludzi tyje po rzuceniu palenia, a co my mamy powiedzieć w ciaży?

Do góry