reklama
Onanana super brzuszek, wszystkie macie takie sliczne ciazowe pileczki a ja wygladam po prostu jakby mi przybylo pare kilogramow i nie ze jestem w ciazy , moj wogole nie przypomina pileczki, caly czas mam podzial na zoladek i brzuch i obie czesci tylko powiekszyly swoj rozmiar
B
Bryszka
Gość
onanana imponujący brzuszek jest się czym chwalic i dobrze
onanana, ale śliczny brzuszek :-)
angie, nie jesteś osamotniona, ja też nie wyglądam jakbym była w ciąży, jeszcze nikt z sąsiadów ani znajomych, którzy nie wiedzą, sami się nie spytali więc pewnie myślą, że przytyłam, za tydzień zaczynam 6mc, a tutaj brzucha prawie wcale, chciałabym mieć chociaż malutką, okrągłą piłeczkę i żeby było widać, że jestem w ciąży, wiem że zaraz napiszecie, że się doczekamy, ale ja bym chciała już
angie, nie jesteś osamotniona, ja też nie wyglądam jakbym była w ciąży, jeszcze nikt z sąsiadów ani znajomych, którzy nie wiedzą, sami się nie spytali więc pewnie myślą, że przytyłam, za tydzień zaczynam 6mc, a tutaj brzucha prawie wcale, chciałabym mieć chociaż malutką, okrągłą piłeczkę i żeby było widać, że jestem w ciąży, wiem że zaraz napiszecie, że się doczekamy, ale ja bym chciała już
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
onanana slicznie wygladasz a brzuszek superowy,taki okraglutki :-)
Podziel się: