reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
W ogóle macie śliczne piłeczki laski:-) Mój brzuchol też się już wyłania, i nie wyglądam jak obżarta, a bardziej jak ciężarna:wink:

Dzieki dziewczyny,no brzuszek mam juz dosc duzy a ostatnio spotkalam kolezanke i ona do mnie ze wygladam jakbym miala rodzic za 2miesiace a nie w listopadzie :-D

Ssabrina śliczny brzuszek!!! Może koleżanka odniosła takie wrażenie, bo jesteś drobna i szczupła i Twoj brzunio, że tak się wyrażę mocno rzuca się w oczy ;-)

Wow ale wysyp cudnych brzuszków:-)

A to mioje brzuszysko - 23tc. Rośnie w zastraszajacym tempie i jak tak dalej pójdzie to pod koniec bede sie toczyć:zawstydzona/y:

PICT0697.jpgPICT0704 (2).jpgPICT0728.jpg

Ostatnia edycja:
Margana duży masz już brzuszek, ale jaki słodki! Dzidzi musi być tam wygodnie:) Super wyglądasz i fajnie się ubierasz:)

Gola dzieki! No wszyscy mówią, ze duży:baffled: Ale przynajmniej dzidzia ma dużo miejsca na harce;-) Tylko sie cieszę, ze na reszcie zaczął do przodu wychodzić, bo na razie to był taki rozlany dookoła.

piękne brzusie macie :p naprawdę coraz to większe się robimy :) w pozytywnym słowa tego znaczeniu. Mojej mamy ostatnio dziewczyna w sklepie spytała kiedy zostanie babcią a moja mama, że w listopadzie, a ona a taki duży brzuch już ma. Myślała, że to już na dniach pójdę rodzić :p

reklama
Do góry