reklama
B
Bryszka
Gość
Oj przestań kokietować mój tez mi czasem przeszkadza (zwłaszcza jak dostanę wieczornych wzdęć i robi się wieeeelki) ale jak sobie pomyślę jakiego mam tam lokatora to od razu przestaję myśleć o gabarytach i myślę tylko o tym by jemu było dobrze i wygodnieDziękuję Wam kochane za miłe słowa Ja mam wrażenie że mam ten brzuchol za duży, ale pocieszam się, że za niedługo wszystkie będziemy wyglądać tak samo
B
Bryszka
Gość
Ja też a jak raz miałam tak że od rana mnie nie kopał to zaraz w panikę że coś się stało ;DBryszka wieczorem to już jest w ogóle mega hehe
Rzeczywiście 25 cm to już kawał bobasa hihi Moja malutka dokazuje od rana, pokochałam te kopniaczki:-)
Mam też swoje ulubione kopniaki , lubie te w powłoki brzuszne w okolice pępka a nie przepadam w te które odczuwam nisko nie wiem w co on tam kopie ale czasem mam wrażenie że nie jest w macicy a w pochwie takie są odczucia a już jak pęcherz jest pełen i dostane kopa to uuuu ;D
onanana bardzo ladny brzuszek. tak to jest ze z boku na fotce on wydaje sie byc wielki. Ja czulam to samo patrzac na zdjecia mojego brzucha To jeszcze nie jest wszystko na co dzidzie stac. Jakby nie bylo to dzidzia teraz ma "dopiero" 25 cm, a gdzie tak jeszcze do 50-60cm dlugosci
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
reklama
Podziel się: