reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziękuję Wam kochane za miłe słowa:laugh2: Ja mam wrażenie że mam ten brzuchol za duży, ale pocieszam się, że za niedługo wszystkie będziemy wyglądać tak samo:-p

reklama
Dziękuję Wam kochane za miłe słowa:laugh2: Ja mam wrażenie że mam ten brzuchol za duży, ale pocieszam się, że za niedługo wszystkie będziemy wyglądać tak samo:-p
Oj przestań kokietować :D mój tez mi czasem przeszkadza (zwłaszcza jak dostanę wieczornych wzdęć i robi się wieeeelki) ale jak sobie pomyślę jakiego mam tam lokatora to od razu przestaję myśleć o gabarytach i myślę tylko o tym by jemu było dobrze i wygodnie ;)

Nooo, ja właśnie patrząc na nasze suwaczki wyobraziłam sobie te 25cm bobasa :)....to po prostu juz kawał kloca jest:-D:-D wszystko jasne, że te kopy coraz silniejsze i brzuchy rosną :-D

Bryszka wieczorem to już jest w ogóle mega hehe:-D
Rzeczywiście 25 cm to już kawał bobasa hihi:tak::tak: Moja malutka dokazuje od rana, pokochałam te kopniaczki:tak::-)

Bryszka wieczorem to już jest w ogóle mega hehe:-D
Rzeczywiście 25 cm to już kawał bobasa hihi:tak::tak: Moja malutka dokazuje od rana, pokochałam te kopniaczki:tak::-)
Ja też a jak raz miałam tak że od rana mnie nie kopał to zaraz w panikę że coś się stało ;D
Mam też swoje ulubione kopniaki , lubie te w powłoki brzuszne w okolice pępka a nie przepadam w te które odczuwam nisko nie wiem w co on tam kopie ale czasem mam wrażenie że nie jest w macicy a w pochwie takie są odczucia a już jak pęcherz jest pełen i dostane kopa to uuuu ;D

onanana bardzo ladny brzuszek. tak to jest ze z boku na fotce on wydaje sie byc wielki. Ja czulam to samo patrzac na zdjecia mojego brzucha ;) To jeszcze nie jest wszystko na co dzidzie stac. Jakby nie bylo to dzidzia teraz ma "dopiero" 25 cm, a gdzie tak jeszcze do 50-60cm dlugosci :p

reklama
Do góry