reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Nimfii ślicznie wyglądasz, ta biała kiecka superowa teraz na lato ( tylko cholercia gdzie ono jest, u nas dzisiaj taka lodownia:cool: )

reklama
Oglądałm te kiecki kiedyś, przypomniałam sobie, ale obawiam się, że byłaby na mnie za obcisła, strasznie mi cycki urosły w ciąży, miałam 75C , a teraz z 80D mi się "wylewa" nie chciałam kupować bez przymierzenia w ciemno, ale sliczne są.

Oglądałm te kiecki kiedyś, przypomniałam sobie, ale obawiam się, że byłaby na mnie za obcisła, strasznie mi cycki urosły w ciąży, miałam 75C , a teraz z 80D mi się "wylewa" nie chciałam kupować bez przymierzenia w ciemno, ale sliczne są.
Majuśka ja ma 85 DD ;D i 1,5 m wzrostu wyglądam jak jakiś cycaty troll ;D
a tak serio jak mam cos ze zbyt wybujałym dekoltem to pod spód zakładam jakiś pasujący kolorystycznie top np taki z h&m za 19,90 mam ich pełno w wielu kolorach bo sa mega wygodne i trwałe ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SAM_0838.jpgMajuska tu masz link
Top H&M (1683910237) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tu nie wyglada jakoś super i na All nie warto kupować bo jak mówie w sklepie tej sieci kupisz za 19,90 sa różne kolory świetnie pasują do spódnic, spodni spodenek pod jakąć bluzke sukienkę ja mam ich chyba z 8 w różnych kolorach trwałość też super nosze juz drugi rok ani nie zmieniaja kształu ani koloru polecam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majuska te sukienki maja duzy zapas na biust ;) ja nosze 75D miseczke i jest ok i jeszcze zapas na rosnacy biust, oraz na rosnacy brzuszek. Sa bardzo miekkie i rozciagliwe. Jedyne co moze byc problemem to ze sa odciete pod biustem, wiec lepiej miec wciecie w tali zeby ladnie sie ukladala sukienka. Druga sprawa to dlugosc - ja jestem niska 160cm, wiec na dlugosc jest super. Na wysoka osobe moglaby byc za krótka.

Majuska te sukienki maja duzy zapas na biust ;) ja nosze 75D miseczke i jest ok i jeszcze zapas na rosnacy biust, oraz na rosnacy brzuszek. Sa bardzo miekkie i rozciagliwe. Jedyne co moze byc problemem to ze sa odciete pod biustem, wiec lepiej miec wciecie w tali zeby ladnie sie ukladala sukienka. Druga sprawa to dlugosc - ja jestem niska 160cm, wiec na dlugosc jest super. Na wysoka osobe moglaby byc za krótka.

No to może zaszaleję, one nawet i po ciąży będą ok, bo przeciezż chwilę mi zejdzie zanim zacznę normalnie wyglądać, mam 164 wzrostu, to prawie jak Ty i dzięki Bogu jest jakieś wcięcie w talii :)

reklama
majuska a wiec na dlugosc bedzie ok ta sukienka dla ciebie :) Powiem ci ze kolor chaber jest świetny, a ten bialy troszke przeswituje. Tak czy inaczej ja bralam sukienke wlasnie tez z mysla o karmieniu dziecka, bo kopertowy dekold jest w tym pomocny. moze nawet bede zakladac ta sukienke na noc do karmienia dziecka, bo z tego co widzialam koszule nocne do karmienia zakladane kopertowo sa drogie :(

Do góry