reklama
Dzieki dziewczyny....
Lato i u nas schowalo sie za chmurami.... Deszcz ciagle pada. A w tej sukience lubie chodzic po domu, bo jest strasznie wygodna. Mam jeszcze niebieska. Z Allego oczywiscie
-30 % SALE!!! Letnia Sukienka KOPERTOWA (1685056012) - Aukcje internetowe Allegro
Sprzedawca ma fajne rzeczy
Lato i u nas schowalo sie za chmurami.... Deszcz ciagle pada. A w tej sukience lubie chodzic po domu, bo jest strasznie wygodna. Mam jeszcze niebieska. Z Allego oczywiscie
-30 % SALE!!! Letnia Sukienka KOPERTOWA (1685056012) - Aukcje internetowe Allegro
Sprzedawca ma fajne rzeczy
Oglądałm te kiecki kiedyś, przypomniałam sobie, ale obawiam się, że byłaby na mnie za obcisła, strasznie mi cycki urosły w ciąży, miałam 75C , a teraz z 80D mi się "wylewa" nie chciałam kupować bez przymierzenia w ciemno, ale sliczne są.
B
Bryszka
Gość
Majuśka ja ma 85 DD ;D i 1,5 m wzrostu wyglądam jak jakiś cycaty troll ;DOglądałm te kiecki kiedyś, przypomniałam sobie, ale obawiam się, że byłaby na mnie za obcisła, strasznie mi cycki urosły w ciąży, miałam 75C , a teraz z 80D mi się "wylewa" nie chciałam kupować bez przymierzenia w ciemno, ale sliczne są.
a tak serio jak mam cos ze zbyt wybujałym dekoltem to pod spód zakładam jakiś pasujący kolorystycznie top np taki z h&m za 19,90 mam ich pełno w wielu kolorach bo sa mega wygodne i trwałe ;D
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyglądam jak jakiś cycaty troll ;D
Bryszka rozwaliłaś mnie tym hasłem
O jakich topach piszesz z H&Mu, chętnie sobie kupię coś na prawdę wygodnego??
B
Bryszka
Gość
Majuska tu masz link
Top H&M (1683910237) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tu nie wyglada jakoś super i na All nie warto kupować bo jak mówie w sklepie tej sieci kupisz za 19,90 sa różne kolory świetnie pasują do spódnic, spodni spodenek pod jakąć bluzke sukienkę ja mam ich chyba z 8 w różnych kolorach trwałość też super nosze juz drugi rok ani nie zmieniaja kształu ani koloru polecam
Top H&M (1683910237) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tu nie wyglada jakoś super i na All nie warto kupować bo jak mówie w sklepie tej sieci kupisz za 19,90 sa różne kolory świetnie pasują do spódnic, spodni spodenek pod jakąć bluzke sukienkę ja mam ich chyba z 8 w różnych kolorach trwałość też super nosze juz drugi rok ani nie zmieniaja kształu ani koloru polecam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majuska te sukienki maja duzy zapas na biust ja nosze 75D miseczke i jest ok i jeszcze zapas na rosnacy biust, oraz na rosnacy brzuszek. Sa bardzo miekkie i rozciagliwe. Jedyne co moze byc problemem to ze sa odciete pod biustem, wiec lepiej miec wciecie w tali zeby ladnie sie ukladala sukienka. Druga sprawa to dlugosc - ja jestem niska 160cm, wiec na dlugosc jest super. Na wysoka osobe moglaby byc za krótka.
Majuska te sukienki maja duzy zapas na biust ja nosze 75D miseczke i jest ok i jeszcze zapas na rosnacy biust, oraz na rosnacy brzuszek. Sa bardzo miekkie i rozciagliwe. Jedyne co moze byc problemem to ze sa odciete pod biustem, wiec lepiej miec wciecie w tali zeby ladnie sie ukladala sukienka. Druga sprawa to dlugosc - ja jestem niska 160cm, wiec na dlugosc jest super. Na wysoka osobe moglaby byc za krótka.
No to może zaszaleję, one nawet i po ciąży będą ok, bo przeciezż chwilę mi zejdzie zanim zacznę normalnie wyglądać, mam 164 wzrostu, to prawie jak Ty i dzięki Bogu jest jakieś wcięcie w talii
reklama
majuska a wiec na dlugosc bedzie ok ta sukienka dla ciebie Powiem ci ze kolor chaber jest świetny, a ten bialy troszke przeswituje. Tak czy inaczej ja bralam sukienke wlasnie tez z mysla o karmieniu dziecka, bo kopertowy dekold jest w tym pomocny. moze nawet bede zakladac ta sukienke na noc do karmienia dziecka, bo z tego co widzialam koszule nocne do karmienia zakladane kopertowo sa drogie
Podziel się: