reklama
ankusch
Fanka BB :)
andrzelika1989 świetny masz brzuszek ja mam prawie taki sam..tylka ze ja wcześniej miałm wystający nigdy płaskiego.. a u mnie z wagą to jakoś różnie skacze albo waga mnie oszukuje
A mnie się waha co chwila między 64-66kg i w sumie ciekawa jestem, kiedy zacznę tyć. Oby oby późno Boję się strasznie, że potem do mojej wagi nie wrócę, nie dam rady, chociaż sobie postanowiłam, że jak tylko odzyskam siły po porodzie to będę ćwiczyć.
I
inna_a
Gość
A ja tam się zastanawiam po jakim czasie od porodu można ćwiczyć brzuszki... Ja powiedziałam, że nowych ciuchów po porodzie nie będe kupywać tylko mam po czasie wejść w te stare może to będzie mobilizacja jak nie będe miała w czym chodzić.
AniaSm
Fanka BB :)
andrzelika wszystko zależy od tego jaki poród będziesz miała , bo po cesarce to nawet pół roku lekarz nie pozwala brzuszków ,
u mnie w sumie dość szybko poszło ze stratą wagi , dzidziuś mnie tak bardzo absorbował ,no i spacerki a jeszcze jak będziesz karmić piersią to już wogóle
właśnie się rozglądam za jakimś ładnym w miarę ciepłym ponczo ,bo jesienią z dużym brzuszkiem to idealne rozwiązanie
u mnie w sumie dość szybko poszło ze stratą wagi , dzidziuś mnie tak bardzo absorbował ,no i spacerki a jeszcze jak będziesz karmić piersią to już wogóle
właśnie się rozglądam za jakimś ładnym w miarę ciepłym ponczo ,bo jesienią z dużym brzuszkiem to idealne rozwiązanie
A ja tam się zastanawiam po jakim czasie od porodu można ćwiczyć brzuszki... Ja powiedziałam, że nowych ciuchów po porodzie nie będe kupywać tylko mam po czasie wejść w te stare może to będzie mobilizacja jak nie będe miała w czym chodzić.
Wszystko zależy od porodu i później od szybkości obkurczania się macicy oraz samopoczucia oczywiście. Indywidualna sprawa.
reklama
I
inna_a
Gość
Będzie ciężko pewnie znowu mieć płaski brzuch, używacie jakieś fajne kremy na rozstępy?? Chociaż to i tak jest raczej nie uniknione, ale myśle, że trochę coś pomagają.
Podziel się: