reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Co do wagi, to je przed ciaza 46kg, teraz 47,2 wiec nie jest zle jk mysle, ze w brzuszku dwojeczka:-)->:-)

Przy ciązy bliźniaczej wcale nie musisz przytyć więcej niz w takiej pojedyńczej ;-) Dwojka dzieci to wiecej z matki wyciąga, więć równie dobrze możesz tyć powoli. Moja szwagierka w ciąży bliźniaczej miala tej samej wielkosci brzuszek co jej kolezanka w ciązy pojedyńczej :tak:

Przy ciązy bliźniaczej wcale nie musisz przytyć więcej niz w takiej pojedyńczej ;-) Dwojka dzieci to wiecej z matki wyciąga, więć równie dobrze możesz tyć powoli. Moja szwagierka w ciąży bliźniaczej miala tej samej wielkosci brzuszek co jej kolezanka w ciązy pojedyńczej :tak:
dzieki za pocieszenie, bo ja juz sobie wyobrazalam sie z brzuchem mega ogromnym. Mam nadzieje, ze nie bedzie przerazliwie duzy, bo jakos nie potrafie sobie siebie takiej duzej wyobrazic, zwlaszcza ze zwasze bylam wrecz chuda

Ptencer o to szczuplutka naprawdę jesteś :) no faktycznie nie dziwie się, że się te kobitki zdziwiły, na necie na pewno coś znajdziesz szybiej... będzie dobrze jak przytyjesz to ci nie zaszkodzi na taką wagę jak masz :)

Agutek79 dzięki już wszyscy na mnie zerkają jak jadę do miasta... i myślą w ciąży, czy o co kaman ?? hehe

Nimfii no właśnie gdyby nie brzuch to bym się mieściła w swoje spodnie , a tak nic z tego, w stanikach mi miejsca też już braknie heh :)

ja ważyłam przed ciążą 64-65 przy 174 cm, teraz mam 66-67 - co do brzucha to ciężko mi ocenić, bo nigdy płaski nie był ;), a jest mniej płaski po prostu. poza tym mam takie wahania wagi, że raczej wszyscy będą mnie posądzać o przytycie, nie o ciąże. mam wesele przyjaciół w 12 tc... myślicie, że bardzo będzie widać?

ja ważyłam przed ciążą 64-65 przy 174 cm, teraz mam 66-67 - co do brzucha to ciężko mi ocenić, bo nigdy płaski nie był ;), a jest mniej płaski po prostu. poza tym mam takie wahania wagi, że raczej wszyscy będą mnie posądzać o przytycie, nie o ciąże. mam wesele przyjaciół w 12 tc... myślicie, że bardzo będzie widać?

Myśle, że nie będzie, a jeszcze jak dobierzesz fajną sukienke, najcześniej to odcinane pod piersiami kryją dobrze brzuch, a zresztą i tak pewnie się kapną jak nie będziesz piła, no chyba, że prowadzisz autko :p

tak właśnie myślę o tej sukience i chyba wstrzymam się do ostatniej chwili z zakupem, żeby nie było zaskoczenia ;)
planuję jechać autem, choć i tak wszyscy jak słyszą, że już nie palę pytają od razu czy jestem w ciąży :)

tak właśnie myślę o tej sukience i chyba wstrzymam się do ostatniej chwili z zakupem, żeby nie było zaskoczenia ;)
planuję jechać autem, choć i tak wszyscy jak słyszą, że już nie palę pytają od razu czy jestem w ciąży :)

Pewnie wstrzymaj się zdążysz coś kupić :) , no bo to jest właśnie wtedy dziwne jak ktoś się zmienia, ja to jak byłam w gościach i nie chciałam drinka jeden poźniej drugi to dziwili się już wiedzieli, że coś musi w tym być. Moja koleżanka niestety nie jest taka mądra jak ty jest w ciąży i pali fajki raz dziennie lub dwa strasznie nie poważna, a człowiek który tak się stara czasem nie może mieć dziecka lub rodzi mu się chore, ona tego nie szanuje.

Allle macie fajne brzuszki !!! no kosmos... :-)

A z bliźniaczkami może być tylko parę kilo więcej niż książkowo... ;-)

Moja mama ze mną przytyła 25 kilo !! ;-)

A po porodzie szybko wróciła do starej wagi i figury... :tak:

reklama
Do góry