Ja jeszcze ze spodniami zaczekam, jeszcze mi brzucha nie widać, to poczekam, ale jeśli u Ciebie już jest widoczny i się w zwykłe nie dopinasz, nie ma na co czekać ;-) Ja już bardzo bym chciała kupować różne rzeczy, ale czekam do końca 1 trymestru, wtedy dopiero kupię coś dla siebie, a dla malucha tak na początek 3 zacznę
reklama
I
inna_a
Gość
Ja to na razie chodzę w dresach mam trzy pary takich lużniejszych miałam wcześniej, dopiero jak będe w 12 tyg to kupie jakieś spodnie, brzuch powiem szczerzy mam odstający jak by była ciąża mnoga hehe, jak zrobię zdjęcie to wkleje nie uwierzycie, a gruba nie jestem jakaś na swój wzrost mam dobrą wagę tylko właśnie już brzuch się nie może mieśćić a wszystkie bluzki aż krótkie się zrobiły, ja ciuszki dla dziecka będe kupować w 8 miesiącu teraz odłoże pieniążki, bo mój mąż wierzy w jakiś zabobon co mu mama sprzedała, że jak za szybko to się poroni i on się boi bo już trzy razy poroniłam to się schizuje i wierzy w to ...
Też mam problem z ubraniami dlatego spodnie ciazaowe mi potrzebne na JUŻ ;-) Z jeansami juz pożegnałam się dawno temu, ale teraz i w rajstopach mi nie wygodnie. Nie da sie chodzic non stop w leginsach i tunikach, bo to najwygodniejsze ubranie dla mnie w tej chwili. Zwlaszcza ze mam duzo krótkich tunik które będą świetnie wygladały ze spodniami ciązowymi
A po domu w dresach chodze. Dresy to uniwersalny strójj co starczy do końca ciąży tylko trzeba je nosić pod brzuszkiem.
A po domu w dresach chodze. Dresy to uniwersalny strójj co starczy do końca ciąży tylko trzeba je nosić pod brzuszkiem.
I
inna_a
Gość
Ja właśnie też mam trochę tunik, a teraz to i tak mało gdzie jeźdze a mieszkam na wiosce to jeszcze wstrzymam się z ciuchami, bo jak mi tyłek urośnie do brzucha jeszcze to i tak będe musiała większy rozmiar spodni kupić hehe...
A właśnie dziewczyny ile już przybrałyśćie na wadzę i w jakim czasie ?? Ja ważyłam normalnie 58kg a teraz waże 63 to sporo bo 5 kg ale cały czas stoi w miejscu
A właśnie dziewczyny ile już przybrałyśćie na wadzę i w jakim czasie ?? Ja ważyłam normalnie 58kg a teraz waże 63 to sporo bo 5 kg ale cały czas stoi w miejscu
I
inna_a
Gość
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andrzelika slicznie Ci sie juz pokazal brzuszek :-) a z waga to ja nie wiem,wagi nie mam a przed ciaza wazylam sie u kolezanki to wazylam ok 53 kg :-)
I
inna_a
Gość
andrzelika slicznie Ci sie juz pokazal brzuszek :-) a z waga to ja nie wiem,wagi nie mam a przed ciaza wazylam sie u kolezanki to wazylam ok 53 kg :-)
Aż strach jaka wieża mi urośnie haha no mi się wydaję, że ja trochę przytyje w ciąży, generalnie mam to gdzieś chcę żeby moje dziecko było zdrowe nie będe się przejmować tym jak wyglądam trudno będe wielorybem po porodzie przyjdzie czas na myślenie jak wrócić do formy
reklama
andrzelika1989->super brzuszek, widac powoli, ze mieszka w nim lokator:-)
Co do wagi, to je przed ciaza 46kg, teraz 47,2 wiec nie jest zle jk mysle, ze w brzuszku dwojeczka:-)->Jutro zobie zdjecie to wstawie
Co do spodni ciazowych to ja tez sie zastanawiam nad zakupem, bo dotychczasowe jeansy za waskie. Dzisiaj poszlam poogladac do H&M i Benetton-> mile panie sprzedawczymnie mnie poinstruowaly, ze to dzial dla kobiet w ciazy, na co ja odpowiedzialam, ze ja potrzebuje spodni ciazowych-> chyba glupio im bylo:-)
Co do wagi, to je przed ciaza 46kg, teraz 47,2 wiec nie jest zle jk mysle, ze w brzuszku dwojeczka:-)->Jutro zobie zdjecie to wstawie
Co do spodni ciazowych to ja tez sie zastanawiam nad zakupem, bo dotychczasowe jeansy za waskie. Dzisiaj poszlam poogladac do H&M i Benetton-> mile panie sprzedawczymnie mnie poinstruowaly, ze to dzial dla kobiet w ciazy, na co ja odpowiedzialam, ze ja potrzebuje spodni ciazowych-> chyba glupio im bylo:-)
Podziel się: