reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
C&A ma przystępniejsze ceny niż H&M :-)
Polecam też schować potem wszystkie ciuchy do szafy - mogą się kiedyś jeszcze przydać ;-)

ponko :) na Allegro kupisz wszystko co chcesz nieraz w śmiesznych cenach.

A jak nie to szukaj ciuszkow w zwyklych sklepach typu tuniki. Teraz one sa wszedzie. Powiem ze ja do konca ciazy chodzilam w tych samych Tshirtach i swetrach i kurtkach co przed ciążą. Jedynie spodnie musialam miec ciążowe.
Na lato planuje sukienki i sprawa zalatwiona.

CIĄŻOWE JEANSY Z ELASTANEM roz.L (1520124548) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

No a takie spodnie polecam.

Ja też nie mam zamiaru opkupywać się w ciuchy będe chodziła w tych tunikach co mam, i kupię tylko jakieś z dwie pary spodni ciążowych, leginsy też są dobre, nie ma sensu tracić pięniedzy, bo później będzie wszystko leżało, a latem będe nosić tylko sukienki najwygodniej, po mam zamiar wrócić do wcześniejszej sylwetki mam nadzieje, że mi się uda hehe, bo nie mam zamiaru kupywać nowych ciuchów w innym rozmiarze :)

Ale fajne brzuszki :-)
Na moim nadal tylko tłuszczyk widać,aczkowliek jest jakiś taki duży zważając na to,ze mało ostatnio jem.
szczerze,to mogłabym mieć dłuuugo mały brzuszek,bo w pierwszj ciązy byłam słoń pierwsza klasa:-D mimo tego,lubiłam leżeć w wannie,chociaż fakt,ze czasem m mnie wyciągał.;-):-D

Nimfii całkiem fajne te spodnie i to za taką cenę,a ty takie masz?
Ja większość swoich ciążowych ciuchów pooddawałam do sklepów charytatywnych, z tym ,ze to nie były takie typowo ciążowe a w większych rozmiarach.Jedne spodnie ciążówki i jeden sweterek sobie zostawiłam.

Ostatnia edycja:
Nimfii patrzyłam na te spodnie są super i w taniej cenie...

Czekalam tylko na USG a jako ze wszystko gra to teraz moge zamowic te spodnie. maja bardzo pozytywne komentarze wiec je zakupie a pozneij podziele sie swoim zdaniem na ich temat. W pierwszej ciazy zamowilam sobie spodnie ciazowe ze sztywnego jeansu i zalozylam moze ze dwa razy bo mnie gniotły :( Teraz chce cienkie i z elastanem, mam nadzieje ze zdadza egzamin :D

reklama
Właśnie ja kupiłam spodnie które się nie rozciągają masakra ...muszę kupić inne..a te nawet fajne wcześniej juz oglądaalm:)

Do góry