reklama
Dzięki dziewczynki....ja prawdę mówiąc też jestem pod wrażeniem. Ale nic a nic nie idę na boki...wszystko idzie do przodu. Co do tyłozgięcia...myślę, że to indywidualna sprawa, bo ja mam tyłozgięcie i widzicie jak wyglądam
Podejrzewam, że będę miała równie ogromny brzuszek jak przy pierwszym dziecku. Mąż musiał mnie z wanny wyciągać, bo sama nie dawałam rady wyjść
Podejrzewam, że będę miała równie ogromny brzuszek jak przy pierwszym dziecku. Mąż musiał mnie z wanny wyciągać, bo sama nie dawałam rady wyjść
Gola84
Fanka BB :)
dziewczyny śliczne brzuszki!
U mnie jeszcze nic a nic nie widać (choć czasem dostrzegam jakieś maluteńkie uwypuklenie, a może sobie w mawiam, bo już bym chciała), ale i ciąża jest dużo młodsza niż myślałam.
Fajnie już móc się pochwalić brzusiem!
pozdrawiam-y
U mnie jeszcze nic a nic nie widać (choć czasem dostrzegam jakieś maluteńkie uwypuklenie, a może sobie w mawiam, bo już bym chciała), ale i ciąża jest dużo młodsza niż myślałam.
Fajnie już móc się pochwalić brzusiem!
pozdrawiam-y
AniaSm
hehehe właśnie mi przypomniałaś że pod koniec pierwszej ciąży jak postanowiłam się wykąpać w wannie to się czułam jak wieloryb wolałam jednak brać prysznicPodejrzewam, że będę miała równie ogromny brzuszek jak przy pierwszym dziecku. Mąż musiał mnie z wanny wyciągać, bo sama nie dawałam rady wyjść
a brzuszek masz śliczny
wogóle wszystkie brzuszki są śliczne
onanana
A na kiedy Ty masz termin??
A jeśli chodzi o tylozgięcie, to mnie osobiście nie dotyczy, ale moja koleżanka również ma i powiem tak, nie widzialam jej długo, dopiero teraz w 6 miesiącu i brzuszek miała meeega
Pod koniec ciazy takze czulam sie jak wieloryb, a zwlaszcza w wannie Lezalam w kąpieli a brzuch wystawal daleko daleko nad linie wody
Wczoraj za to po raz pierwszy poczulam w podbrzuszu napiętą macicę, a nie już miękkie mięśnie brzuszka Ale fajnie, a niebawem bedzie coraz twardszy brzuszek i bardziej okragly
Wczoraj za to po raz pierwszy poczulam w podbrzuszu napiętą macicę, a nie już miękkie mięśnie brzuszka Ale fajnie, a niebawem bedzie coraz twardszy brzuszek i bardziej okragly
Już się nie mogę doczekać, aż będzie coś widać :-) Dla mnie to duma paradować z brzuszkiem, nie ważne, co sobie ludzie będą myśleć
Najbardziej mnie martwą jednak ceny ciuchów ciążowych, są trochę drogie... na duża część ciąży będzie w lato i wtedy nie będą potrzebne te grubsze... Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy, to jednak duży wydatek jest.
Najbardziej mnie martwą jednak ceny ciuchów ciążowych, są trochę drogie... na duża część ciąży będzie w lato i wtedy nie będą potrzebne te grubsze... Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy, to jednak duży wydatek jest.
kasiente
a o lumpeksach myslalas? Ja w h&m kupilam jedna tunike i jedne spodnie i wydalam ok 200zl:/masakra, ale w lumpach jest sporo spoko ciuchow poza tym na jesien getry i tunika i luzJuż się nie mogę doczekać, aż będzie coś widać :-) Dla mnie to duma paradować z brzuszkiem, nie ważne, co sobie ludzie będą myśleć
reklama
Podziel się: