reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Sara cos slyszalam na ten temat ale tyle co ty napisalas :) Wiec najlepiej aby gin rozwial watpliwosci

reklama
Dzięki dziewczynki....ja prawdę mówiąc też jestem pod wrażeniem. Ale nic a nic nie idę na boki...wszystko idzie do przodu. Co do tyłozgięcia...myślę, że to indywidualna sprawa, bo ja mam tyłozgięcie i widzicie jak wyglądam :)

Podejrzewam, że będę miała równie ogromny brzuszek jak przy pierwszym dziecku. Mąż musiał mnie z wanny wyciągać, bo sama nie dawałam rady wyjść :)

dziewczyny śliczne brzuszki! :)

U mnie jeszcze nic a nic nie widać (choć czasem dostrzegam jakieś maluteńkie uwypuklenie, a może sobie w mawiam, bo już bym chciała), ale i ciąża jest dużo młodsza niż myślałam.

Fajnie już móc się pochwalić brzusiem!

pozdrawiam-y;)

woooow, ale super brzuszki! śliczne :)
mój wygląda jak jedna ogromna fałda tłuszczu, beznadzieja, a nawet go wciągnąć nie mogę ;p pewnie wszyscy myślą, że przytyłam, a nie że jestem w ciąży ;)

Podejrzewam, że będę miała równie ogromny brzuszek jak przy pierwszym dziecku. Mąż musiał mnie z wanny wyciągać, bo sama nie dawałam rady wyjść :)
hehehe właśnie mi przypomniałaś że pod koniec pierwszej ciąży jak postanowiłam się wykąpać w wannie to się czułam jak wieloryb ;) wolałam jednak brać prysznic
a brzuszek masz śliczny :)
wogóle wszystkie brzuszki są śliczne :D

Pod koniec ciazy takze czulam sie jak wieloryb, a zwlaszcza w wannie :p Lezalam w kąpieli a brzuch wystawal daleko daleko nad linie wody :p

Wczoraj za to po raz pierwszy poczulam w podbrzuszu napiętą macicę, a nie już miękkie mięśnie brzuszka :D Ale fajnie, a niebawem bedzie coraz twardszy brzuszek i bardziej okragly :)

Już się nie mogę doczekać, aż będzie coś widać :-) Dla mnie to duma paradować z brzuszkiem, nie ważne, co sobie ludzie będą myśleć :tak:
Najbardziej mnie martwą jednak ceny ciuchów ciążowych, są trochę drogie... na duża część ciąży będzie w lato i wtedy nie będą potrzebne te grubsze... Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy, to jednak duży wydatek jest.

Już się nie mogę doczekać, aż będzie coś widać :-) Dla mnie to duma paradować z brzuszkiem, nie ważne, co sobie ludzie będą myśleć :tak:
Najbardziej mnie martwą jednak ceny ciuchów ciążowych, są trochę drogie... na duża część ciąży będzie w lato i wtedy nie będą potrzebne te grubsze... Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy, to jednak duży wydatek jest.
a o lumpeksach myslalas? Ja w h&m kupilam jedna tunike i jedne spodnie i wydalam ok 200zl:/masakra, ale w lumpach jest sporo spoko ciuchow poza tym na jesien getry i tunika i luz;)

reklama
No tak, ale trzeba mieć czasem coś wizytowego lub trochę cieplejszego niestety. Nie lubię szukać w lumpach, wszystko jest w bałaganie zawsze... Będę chyba musiała zrobić skup u jakichś koleżanek ;)

Do góry