reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Biodra mam raczej wąskie i nie miałam problemów z urodzeniem córki zajęło mi to 4 godziny od pierwszego skurczu, wiec wąskie biodra to nie przeszkoda w rodzeniu!!!!!Grunt to nie przejmować się innymi wredotami!!

reklama
Otóż to! Mówiłam, że to czy biodra są wąskie czy bardzo szerokie nie ma żadnego znaczenia... To tylko te poglądy babć starych tak twierdzą ale moim zdaniem to też nie prawda. Siostra ma szerokie biodra nawet bardzo szerokie i miała problem z porodem.

Gola Ty chudzielcu:) brzunio widac juz malutki ladnie zaokraglony:) ja to mam beben:) ale jestem z niego mega dumna:) Jestes szczupla to ci ladnie wyskoczy :)

To my chyba z niedzieli minionej, To był 13TC6D. A dziś na przykład to masakra brzuchol mega wielki:-)

Załączniki

• 13TC6D.jpg
    13TC6D.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 57
onanana super brzuszek! widać, że ciążowy!!
u mnie też dzisiaj wieczorem jest ogggromny, jak tak dalej pójdzie to pod koniec na pewno pęknę!

reklama
Do góry