reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dodajem foto z wczoraj, przed wyjazdem na ogród do dziadka (dlatego takie w majciochu kąpielowym), dziewczyny, jeśli ktoś mnie nie zna, może za bardzo nie widzieć, ale normalnie mi kości wystawały, a teraz do przodu już brzucholka wyciąga :) Nio, a wieczorem to nie raz jeszcze bardziej widać!

Załączniki

• DSC_0228.jpg
    DSC_0228.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0225.jpg
    DSC_0225.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Gola, co za babsztyl, daj spokój, nie ma się co przejmować, najlepiej olać i tyle, nie psuj sobie nerwów.

Kochana, cóż za sexy strój ;-) jesteś szczupła, nie da się ukryć, brzuszek już się powoli zaokrągla więc nie masz się czym martwić

Gola - wyglądasz ślicznie, brzuszek się zaokrągla. A takimi "życzliwymi" się nie przejmuj, jakaś obca baba będzie Cię denerwować.

Dziękować wszystkim bardzo bardzo, kochane moje pocieszycielki! Zrobię niebawem jeszcze foto późno wieczorne to już nie będzie w ogóle wątpliwości! Nio! ;-)

Gola ale Ty chudzina jesteś!!! Widać ze już masz brzusio!! Przecież kości biodrowe juz Ci chyba nie odstają! Jeszcze kilka tygodni i juz nie będzie żadnych wątpliwości, nie martw się wszyscy będą brzusio widzieć!! Ciesz sie ze jesteś chudzinka!!

Gola figurke masz swietna nie ma co ale po ostatniej fotce faktycznie widac ze troszke sie zaczyna brzuszek pokazywac :-) a juz niedlugo go nie bedziesz mogla ukryc :-D

Gola figurkę masz ładną ;)
Brzusio powolutku nabiera kształtów;)

Ja się przyznam, że sama bym już w bikini nie wskoczyła w chwili obecnej bo jednak moje nogi są teraz inne niż zawsze (moim zdaniem brzydsze) więc już bym się wstydziła. Ale Tobie figurki można pozazdrościć;)

Niedługo i ja Wam pokażę swój brzuszek tylko czekam na aparat, który jest od 2 miesięcy w serwisie i z łaski swojej nie mają czasu mi go zrobić... ;(

no niestety....ludzie udaja ze ciezarne sa niewidzialne:( a jak grzecznie w IKEA zapytalam czy ktoras z pan w ciazy albo ktos niepelnosprawny, bo ja w ciazy i chcialabym skorzystac, to jedna baba prawie sie na mnie rzucila z pretensjami...ale reszta byla mila:)

Generalnie w kolejkach ludzie udaja ze nie widza, w autobusach tez....masakra....rzadko bywa ze ktos przepusci....
wiem coś na ten temat , w 6 mc kobieta mi zrobiła awanturę przy stoisku z warzywami bo mnie koleś zaczął obsługiwać a ona się darła że się jej do kolejki wepchała a ona była pierwsza :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za to tutaj gdzie mieszkam w NO to w kolejce do kasy nawet babcia z balkonikiem mnie przepuszczała ,bo wg niej mam prawo być szybciej obsłużona chociaż widać było że babcia sama ledwo chodzi i się na nogach trzyma :tak:
Hej dziewczyny, ja się cieszę jak dziecko, bo już troszkę brzuszek mi (w domu wszyscy też uważają, że coś się już wykluwa - łącznie z cukrzykiem jamnikiem, który porozumiewawczo kiwa łepkiem;-) ), ale wczoraj wieczorem, gdy byłam u babci i była u niej sąsiadka, stwierdziła, że po pierwsze będę mieć problem z urodzeniem bom wąska w biodrach, a i brzucha nic nie mam to chyba an plecach to dziecko noszę - normalnie mnie wku..... maksymalnie, a ja sierota się uśmiechnęłam i powiedziałam tylko, że już troszkę widać. Niektórzy ludzie to niestety jakąś inteligencję szpagatową prezentują...
gola następnym razem powiedz że w plecaku nosisz ;-) ,wogóle nie słuchaj takiego głupiego gadania , ja to się z reguły wyłączam bo po co mam się denerwować :tak:

powiem wam że wy straszne chudzinki jesteście :tak: , ja to już kluska się robię byle tylko nie przytyć tyle co poprzednio

reklama
Ja jestem trochę grubszej kości więc po mnie tak od razu też nie widać, że mam brzusio.
Ogólnie mam teraz ładniejszy brzuszek niż przed ciążą i moje boczki się chowają;) Cieszy mnie to;)

Gola nie przejmuj się takim gadaniem, a nie zawsze problemem są wąskie biodra bo niekiedy szerokie w biodrach mają wielkie problemy. Właśnie mi mówią, że to te wąskie w biodrach mają lepiej ale ja tam się nie znam, nigdy jeszcze nie rodziłam. Ale główka do góry, ludzie mają we krwi głupie gadania więc nie da się rady im zamknąć buzi. A Ty główka do góry i się nie przejmuj;)

Do góry