reklama
Gola84
Fanka BB :)
To my chyba z niedzieli minionej, To był 13TC6D. A dziś na przykład to masakra brzuchol mega wielki:-)
onanana śliczny brzuszek!! Nio, ciążowy jak się patrzy!, Ile nas jest wszystkie brzuszki piękne, a każdy inny :-) pozdrawiam-y
A ja tak mam, że czasem widać cały dzień, a czasem dopiero wieczorem mi wyskakuje brzucho, że ktoś jakby nie zgadł, to by się nie domyślił
Onanana, brzusio rewelka ale i tak nie mogę się doczekać tej duuużej piłki z przodu na zdjęciach którejś z Was. Ciekawe, która będzie miała pierwsza super okrągluśką piłeczkę
Onanana, brzusio rewelka ale i tak nie mogę się doczekać tej duuużej piłki z przodu na zdjęciach którejś z Was. Ciekawe, która będzie miała pierwsza super okrągluśką piłeczkę
Margana
Fanka BB :)
Gola84 jeszcze szczuplutka jesteś, ale już widać cudowna wypukłość:-) Jeszcze troszkę i wyskoczy do przodu. A babsztylem głupim sie nie przejmuj! Każdemu brzuszek rośnie w swoim tempie i jest ok. A co do porodu to ponoś właśnie chudym szybciej idzie.
onanana no Twój brzuszek to juz widoczny, tak ładnie zaokrąglony, super:-)
ptencer Ty chudzinko jedna! Ale widać juz, ze coś się wykluło w środeczku:-)
A to mój brzuszek (15t1d):-)
onanana no Twój brzuszek to juz widoczny, tak ładnie zaokrąglony, super:-)
ptencer Ty chudzinko jedna! Ale widać juz, ze coś się wykluło w środeczku:-)
A to mój brzuszek (15t1d):-)
Naprawdę będziesz miała bliźniaki?? GRATULUJĘJa umieszczam rowniez 2 zdjecia z dzisiaj, brzuszek blizniaczy:-)
Zobacz załącznik 353522Zobacz załącznik 353523
Margana śliczny brzuszek:]
tak:-)podobno parke:-)widze, ze jestesmy co do dnia na tym samym etapie:-)Naprawdę będziesz miała bliźniaki?? GRATULUJĘ
reklama
Podziel się: