reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
A ja tak mam, że czasem widać cały dzień, a czasem dopiero wieczorem mi wyskakuje brzucho, że ktoś jakby nie zgadł, to by się nie domyślił :)
Onanana, brzusio rewelka :D ale i tak nie mogę się doczekać tej duuużej piłki z przodu na zdjęciach którejś z Was. Ciekawe, która będzie miała pierwsza super okrągluśką piłeczkę :D

Gola84-> ale laska z Ciebie:-)brzuszek ledwo widoczny, ale powoli sie zaokragla
Onanana-> sliczny ciazowy brzuszek
Ja umieszczam rowniez 2 zdjecia z dzisiaj, brzuszek blizniaczy:-)
IMG_2664.jpgIMG_2665.jpg

Gola84 jeszcze szczuplutka jesteś, ale już widać cudowna wypukłość:-) Jeszcze troszkę i wyskoczy do przodu. A babsztylem głupim sie nie przejmuj! Każdemu brzuszek rośnie w swoim tempie i jest ok. A co do porodu to ponoś właśnie chudym szybciej idzie.

onanana no Twój brzuszek to juz widoczny, tak ładnie zaokrąglony, super:-)

ptencer Ty chudzinko jedna! Ale widać juz, ze coś się wykluło w środeczku:-)

A to mój brzuszek (15t1d):-)

15t1d.a.jpg 15t1d.c.jpg

reklama
Do góry