reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Ptencer ale Ty chudzinka jesteś;) A brzusio już też ślicznie widoczny;)
Ale figurka ładniutka;)

Margana brzusio masz super widoczne i bardzo zgrabne ;)

Ja dziś dzwoniłam do serwisu w sprawie mojego aparatu i mają mi do niedzieli zrobić - ciekawa jestem... Też już chciałabym zrobić zdjęcie mojego brzusia i Wam pokazać;)

Dzieki dziewczyny:-)

Niuniunia20 mam nadzieje, ze aparat niedługo bedzie i czekam na fotki:-)

Ptencer już się zaokrąglacie ładnie:-) A figurkę to masz pierwsza klasa, w ogóle ładna mamuśka z Ciebie:))
Margana śliczny masz brzusio, wyraźnie ciążowy:)) I widać ( na tyle ile z tej fotki można zobaczyć) , że z Ciebie też zgrabniutka mamuśka;-)
Ja na wieczór mam taki napięty basiorek, ze mam wrażenie ze mnie zaraz rozsadzi:?

Gola84-> ale laska z Ciebie:-)brzuszek ledwo widoczny, ale powoli sie zaokragla
Onanana-> sliczny ciazowy brzuszek
Ja umieszczam rowniez 2 zdjecia z dzisiaj, brzuszek blizniaczy:-)
Zobacz załącznik 353522Zobacz załącznik 353523
Kolejna dziewczyna z swietna figurka :-) ale brzuszek widac ze sie powolutku zaokragla,slicznie wygladasz :-)

Gola84 jeszcze szczuplutka jesteś, ale już widać cudowna wypukłość:-) Jeszcze troszkę i wyskoczy do przodu. A babsztylem głupim sie nie przejmuj! Każdemu brzuszek rośnie w swoim tempie i jest ok. A co do porodu to ponoś właśnie chudym szybciej idzie.

onanana no Twój brzuszek to juz widoczny, tak ładnie zaokrąglony, super:-)

ptencer Ty chudzinko jedna! Ale widać juz, ze coś się wykluło w środeczku:-)

A to mój brzuszek (15t1d):-)

Zobacz załącznik 353525 Zobacz załącznik 353526
No no swietny brzuszek juz taki widoczny no i typowo ciazowy,sliczny brzuszek :-D

IMG_0528.jpg

Margana, Ptencer - cudne brzuszki :) Same laseczki na forum :)

A powyżej ja tzn. my :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie już ładne brzuchy!
A mi sie ostatni wydaje ze moj juz nie rosnie..
Obiecuję, jutro pstryknę fotkę i wstawię, bo sama jestem ciekawa jak się prezentuje
Buziaki!

Do góry