reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
A myślałam, ze było wiecej osób, ale to i tak sukces. Słyszałam, ze zadko sie zdarza:baffled:

A ja mam wrażenie, ze na mnie wszyscy patrzą i się zastanawiają czy ja taka gruba czy z "niespodzianką" w brzuszku:zawstydzona/y:

no niestety....ludzie udaja ze ciezarne sa niewidzialne:( a jak grzecznie w IKEA zapytalam czy ktoras z pan w ciazy albo ktos niepelnosprawny, bo ja w ciazy i chcialabym skorzystac, to jedna baba prawie sie na mnie rzucila z pretensjami...ale reszta byla mila:)

Generalnie w kolejkach ludzie udaja ze nie widza, w autobusach tez....masakra....rzadko bywa ze ktos przepusci....

Tez czasem myslalam ze ludzie moga uwazac mnie za gruba, ale dzis mi gin rzucil tekstem, ze "Pani szczupla jest" wiec juz sie dowartosciowalam :p

Hej dziewczyny, ja się cieszę jak dziecko, bo już troszkę brzuszek mi (w domu wszyscy też uważają, że coś się już wykluwa - łącznie z cukrzykiem jamnikiem, który porozumiewawczo kiwa łepkiem;-) ), ale wczoraj wieczorem, gdy byłam u babci i była u niej sąsiadka, stwierdziła, że po pierwsze będę mieć problem z urodzeniem bom wąska w biodrach, a i brzucha nic nie mam to chyba an plecach to dziecko noszę - normalnie mnie wku..... maksymalnie, a ja sierota się uśmiechnęłam i powiedziałam tylko, że już troszkę widać. Niektórzy ludzie to niestety jakąś inteligencję szpagatową prezentują...

Gola super że Ci brzuszek wychodzi:-) Ja juz mam bandżo niezłe, jeszcze niedawno tylko wieczorem się tak bardzo ujawniało a dziś już od rana:tak: Prawie wszystkie spodnie za ciasne:zawstydzona/y: A tą babą sie nie martw. Po pierwsze ja mam koleżankę baaaardzo szczupłą, która urodziła już dwie córeczki siłami natury oczywiście i powiedziała ze każdemu życzy takiego porodu , więc nie ma reguły. A poza tym jak to się mówi widać że baba "granatem od pługu oderwana":-D

reklama
Do góry