reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
nimfii, nio brzuś ciążowy pierwsza klasa! Śliczny:-)

haszkal ja tam kochana widzę różnicę:-) Rośnie maleństwo, to i nasze brzuchole razem z nim, piękny brzuszek :)

No brzuszki sa sliczne mi sie wydaje ze mi sie nie zmienila wielkosc od ostatniego zdjecia ktore robilam w 8tc ale zrobil sie bardziej twardszy niz ostatnio :-) Jak tylko bede miec jutro czas to postaram sie zrobic jakies zdjecie i wstawic :-D

Ja chodze przewaznie w luznych tunikach ale dzis na USG pierwsza Pani z kolejki zauwazyla ze jestem ciężarna :tak: W taki upal to juz na pewno nie da sie brzuszka ukryc, bez kurtki czy swetra :tak:

Ja jeszcze czasami brzuszek ukryję, a czasem tak mnie wyrzuci, że wszystko widać. Pewnie zależy od tego czy jestem objedzona ;)

Ja chodze przewaznie w luznych tunikach ale dzis na USG pierwsza Pani z kolejki zauwazyla ze jestem ciężarna :tak: W taki upal to juz na pewno nie da sie brzuszka ukryc, bez kurtki czy swetra :tak:

I co wpuściła Cie bez kolejki?

U mnie też już widać brzuszek bez kurtki, ale jeszcze można miec watpliwosci czy to ciąża czy po prostu gruba jestem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie ostatnio się udało dość niegrzecznie wepchnąć jak byliśmy w Ikei, bo zawołałam do A. "szukaj kasy pierwszeństwa dla ciężarnych" jak stał trochę dalej :-D a okazało się że to nasza kasa właśnie i wszyscy spojrzeli się tak dziwnie na mnie (niedziela, duży bardzo ruch) ale uśmiechnęłam się, podziękowałam i poszłam na początek kolejki :-D

Do góry