reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

heh... bębenek.. ciekawa jestem co będzie później:zawstydzona/y:
julieet na którą masz jutro wizytę?? ja już nie mogę się doczekać!!

reklama
no bębenek, taki słodki brzuszek :-)

wizytę mam na 14:00 tzn jadę do lekarza na 14, a o której wejdę, to wielka niewiadoma, mam nadzieję że szybko, bo się mega denerwuję, a Ty?????

Ja idę na 17:45 i u mie też jest wielka niewaidoma ile będę czekać;-) Strasznie się juz niecierpliwię.... heh
Trochę mi smutno, bo ostatnio był ze mną mężuś a dziś ze mną nie idzie:-(

onanana śliczny brzuszek!!! Ciążowy jak nic! :-)
Ale się już zmieniamy kobitki, u mnie też coś troszeczkę zaczyna być widać

Julieet, onanana, powodzenia u lekarzy, trzymam-y kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& !

kochane, przed chwilą zrobiłam foty i i porównując z tymi sprzed ponad 2 tygodni widać różnicę:-D
Sorry, że taka roznegliżowana, ale w ubraniu nie widać tak brzuszka :)
Nio i ważę też 1kg więcej

Dwa pierwsze zdj. są z dziś, a to ostatnie z 17 kwietnia

Załączniki

• DSC_0223.jpg
    DSC_0223.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0222.jpg
    DSC_0222.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0210.jpg
    DSC_0210.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 58
nimfii ja ostatnio zrobiłam to samo, wyciągnełam z dna szafy jeansy których kiedys nie nosiłam bo były za szerokie. Ubieram, wszystko pieknie ładnie... a tu zapinac chce iiii przy ciasnawe. Przy chodzeniu byłoby ok, ale usiąść to trzebaby bylo rozpiąć guziczek.

Ssabrinaa pomału zaczyna figura znikac ;) ulubione spodniczki pojdą w bok; Ale nie żałuję niczego, kupi się nowe, do starych moze sie powróci a na świecie bedzie najukochansza istotka :-)

Mój brzuchal w 13 tygodniu...gdzie maluch ma 7,5 cm

Julieet, onanana czekamy na wieści co z waszymi maluchami..:)

Załączniki

• P020511_17.360001.JPG
    P020511_17.360001.JPG
    47,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Onanana no już widać:tak:
Gola Bożee jaka Ty jesteś laska:szok::szok:
Ankusch ech ciężaróweczka z Ciebie jak ta lala:-)

reklama
Ale to jest śmieszne, że wiek w ciąży podobny a jednym brzuch wyskakuje a innym jeszcze nie... :) Ale macie cudne brzuszki :D

Do góry