nimfii, powiem Ci, że ledwo się dopięłam do zdjęcia. Przeważnie po domu chodzę w rozpiętych a jak wychodzę to jakoś się zmuszam, ale ciśnie. Brzuch mi jakoś rośnie chyba trochę wyżej, ale jeszcze 2 tygodnie i definitywna zmiana spodni, bo już mnie wszystko uciska po całym dniu poza domem.
reklama
Pamietam ze mnie gin w pierwszej ciąży radzil zrezygnowac z ciasnych ubran po I trymestrze ciązy. Bądź co bądź macica znajduje się włąsnie na samym dole tak jak kość łonowa. Lepiej nie naciskac na to moejsce. U mnie brzuch w tym miejscu to już twardy jak skała A że reszta podeszla mi w górę to pileczka wywalona jest.
Teraz już widze ze jednak nic nie zastapi elastycznych legginsów. W spodniach ciązowych zawsze bedzie jakos niewygodnie. Przyznam ze ogladalam tez spodnie ciazowe w sklepach ale nie przemawialy one do mie jakos. Mialy za male pasy ciążowe. Te ktore mam ujdą Natomiast za jakis czas i tak bede śmigac w dresach i zwijać je pod brzuchem - tak jak w pierwszej ciązy robilam. To najwygodniejsze.
Na lato mam juz zakupione alladynki
http://allegro.pl/fitness-wf-alladynki-pumpy-japan-style-sport-i1584763324.html
i nie moge sie doczekac jak wyjdzie sloneczko. To tez taki tanie spodnie a mega wygodne. Niestety rybaczki, nie znalazlam takich długich A szkoda bo bym juz w nich chodzila.
Na lato mam juz zakupione alladynki
http://allegro.pl/fitness-wf-alladynki-pumpy-japan-style-sport-i1584763324.html
i nie moge sie doczekac jak wyjdzie sloneczko. To tez taki tanie spodnie a mega wygodne. Niestety rybaczki, nie znalazlam takich długich A szkoda bo bym juz w nich chodzila.
Ostatnia edycja:
onanana
Fanka BB :)
Dziewczyny śliczne brzuszki!! Ale Wy macie jakieś malutkie w porównaniu do mojego:/ Wczoraj fotkę zrobilam to wrzucę jak będę w domku, ale aż mi wstyd z takim basioerm tu wyskakiwać
Co do ciuszków, to ja już troche pozbierałam od koleżanek, mam dwie pracy H&M mama ślicznych spodni ale niestety póki co za wielkie. Tylko jak w takim tempie będę rosnąć to ani się obejrzę a będą dobre Poza tym jeszcze kilka innych par mam, więc nie mam co narzekać, choć jeszcze chodzę w swoich jeansach ( w pracy i w samochodzie siedzę poodpinana)
Co do ciuszków, to ja już troche pozbierałam od koleżanek, mam dwie pracy H&M mama ślicznych spodni ale niestety póki co za wielkie. Tylko jak w takim tempie będę rosnąć to ani się obejrzę a będą dobre Poza tym jeszcze kilka innych par mam, więc nie mam co narzekać, choć jeszcze chodzę w swoich jeansach ( w pracy i w samochodzie siedzę poodpinana)
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Justynaz swietna figura,no i powoli cos tam zaczyna sie pokazywac
ponko pewnie ze jest roznica,teraz to juz nie ma szans ukryc brzuszka
ponko pewnie ze jest roznica,teraz to juz nie ma szans ukryc brzuszka
reklama
Podziel się: