reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

nimfii, powiem Ci, że ledwo się dopięłam do zdjęcia. Przeważnie po domu chodzę w rozpiętych a jak wychodzę to jakoś się zmuszam, ale ciśnie. Brzuch mi jakoś rośnie chyba trochę wyżej, ale jeszcze 2 tygodnie i definitywna zmiana spodni, bo już mnie wszystko uciska po całym dniu poza domem.

reklama
Pamietam ze mnie gin w pierwszej ciąży radzil zrezygnowac z ciasnych ubran po I trymestrze ciązy. Bądź co bądź macica znajduje się włąsnie na samym dole tak jak kość łonowa. Lepiej nie naciskac na to moejsce. U mnie brzuch w tym miejscu to już twardy jak skała ;) A że reszta podeszla mi w górę to pileczka wywalona jest.

Gdyby nie to, że te spodnie takie drogie, poleciałabym na zakupy już dawno. Ale się boję z allegro kupować, to zawsze jest jakieś ryzyko :(

Teraz już widze ze jednak nic nie zastapi elastycznych legginsów. W spodniach ciązowych zawsze bedzie jakos niewygodnie. Przyznam ze ogladalam tez spodnie ciazowe w sklepach ale nie przemawialy one do mie jakos. Mialy za male pasy ciążowe. Te ktore mam ujdą :p Natomiast za jakis czas i tak bede śmigac w dresach i zwijać je pod brzuchem - tak jak w pierwszej ciązy robilam. To najwygodniejsze.

Na lato mam juz zakupione alladynki
http://allegro.pl/fitness-wf-alladynki-pumpy-japan-style-sport-i1584763324.html
i nie moge sie doczekac jak wyjdzie sloneczko. To tez taki tanie spodnie a mega wygodne. Niestety rybaczki, nie znalazlam takich długich :( A szkoda bo bym juz w nich chodzila.

Ostatnia edycja:
ponko, jasne, że widać różnicę, na tym pierwszym foto, brzuszek jest delikatnie wypukły na samym dole, a teraz już podchodzi wyżej - śliczny! pozdrawiam-y;)

Dziewczyny śliczne brzuszki!! Ale Wy macie jakieś malutkie w porównaniu do mojego:/ Wczoraj fotkę zrobilam to wrzucę jak będę w domku, ale aż mi wstyd z takim basioerm tu wyskakiwać:zawstydzona/y:
Co do ciuszków, to ja już troche pozbierałam od koleżanek, mam dwie pracy H&M mama ślicznych spodni ale niestety póki co za wielkie. Tylko jak w takim tempie będę rosnąć to ani się obejrzę a będą dobre:wściekła/y: Poza tym jeszcze kilka innych par mam, więc nie mam co narzekać, choć jeszcze chodzę w swoich jeansach ( w pracy i w samochodzie siedzę poodpinana):tak:

Ostatnia edycja:
Justynaz swietna figura,no i powoli cos tam zaczyna sie pokazywac :-D
ponko pewnie ze jest roznica,teraz to juz nie ma szans ukryc brzuszka :-D

Ponko różnicę widać... ślicznie :tak: i widać, że spodnie już się mocno opinają...
Nimfii zaopatrzyłam się w podobne alladynki (też rybaczki) i mają takie wielkie kieszenie... :-p ale widzę, że Ty jesteś mistrzynią kupowania ciuszków na allegro ;-)

A to my wczoraj rano ( bo wieczorem mój basiorek jest mega wielki:zawstydzona/y:), czyli początek 14TC:))

Załączniki

• 13TC1D.jpg
    13TC1D.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry