reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Nimfii, ja też uważam, że śliczny brzuszek :) zresztą bardzo podobny do mojego :p
Mój mnie już na prawdę zadziwia... już nie da się go ukryć....

Justynaz śliczny brzusiu! Szczuplunia jesteś, ale widać zaokrąglenie, słodziutki :) pozdrawiam-y;)

339626d1301058087-galeria-brzuszka-i-maluszka-dscf0471.jpg
attachment.php

Teraz ja dodam mój brzucho. Pierwsze zdjęcie jest z 23.03 a drugie z dzisiaj. Jakaś różnica się powoli robi, brzusio się zaokrągla :)

Załączniki

• DSCF0956.jpg
    DSCF0956.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 122
Ponko różnica jest ogromna!! Gratuluję ślicznego brzuszka!!
Rośniemy już dziewczyny :))
Niedługo już wszystkie będziemy miały ogrooomne brzucholce :)

Justynaz och kiedy ja mialam taki brzuszek :p chyba w 4TC ;)

ponko okragłość jest widoczna i to robi sie pileczka :) Natomiast jeszcze miescisz sie w jeansy - zazdroszcze!

Kilka dni temu przymierzyłam bawełniane spodnie biodrówki najszersze jakie miałam. Zazwyczaj spadaly mi z pupy więc pelna nadziei myślałam że je wcisne.... Masakra! Biodra tak mi się rozszerzyły, że nie moglam nawet wciągnąć spodni na tyłek, a o zapinaniu nie było mowy. Szok!

reklama
Do góry