reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Margana właśnie wiem, że mamy ten sam problem hehe:wściekła/y:
Ale wiesz co, olać wagę!!! Najważniejsze, że dla naszych maleństw rzuciłyśmy to świństwo a nie narażamy ich na choroby i wdychanie tego smrodu jak niektóre mamy!! Wagą będziemy się martwic za rok, jak nadal będzie taka wysoka:tak:

reklama
No właśnie najważniejsze, ze naszych maleństw nie trujemy! Mam tylko nadzieje, że z tym zrzucaniem nie będzie az tak źle!

Moja przyjaciółka przytyła 22 kg i wszystko zrzuciła z nawiązką, więc nie możemy się teraz tym stresować tylko być dumne z siebie:tak:

Dziewczyny, to mój brzuchol "urośnięty" (w ciągu ostatnich 2 tygodni - wystrzelił dosłownie:-D, choć i tak najczęściej ludziory obstawiają, że to z 4 m-c góra nio i mi się przybrało , w poniedziałek jak mnie gin zważy zdam relację ile ;-P :-D)

Załączniki

• DSC_0097.jpg
    DSC_0097.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0099.jpg
    DSC_0099.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 79
ankusch, Majuska dziękować, ja teraz dziewczyny widzę na prawdę , że bębenek rośnie z dnia na dzień :-) (a przy okazji i dupa, hehe)

Gola, rzeczywiście idziesz do przodu!!! Biust chyba też masz większy i moe faktycznie troszkę przybrałaś;-) ale w brzuszku!!!! Wyglądasz super!!

reklama
Do góry