reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Wojtek oglada dzis z zacięciem moją stopę i mówi trzymając w rączce jakiś paproszek:
- A tu był bjut! (bród). Jeden bjut! (Wojtek bardzo lubi wszystko liczyć: jeden, dla, tly)
Patrzy na moją stopę:
- Nie ma bjuta!!
:-)

reklama
no dobre dobre:-D:-D

a Klaudia wczoraj wypiła herbatke z cytryna i przynosi mi pusty kubek do kuchni- a ja sie jej pytam, a gdzie cytrynka stad?..a ona
"lezy o tu w pokoju na podłodzie i opociwa(odpoczywa):baffled::-D:-D

No cytrynce nalezal sie odpoczynek :-D:-D:-D

Noemi od dwoch dni ma nowy tekst,jak sie ze mna zegna albo udaje ze gdzies idzie to mwoi "ciao bella" :-D tylko u niej to "ciao billa"

:-)Wątek jest naprawdę rozbrajający:-D
Cytrynka była dobra:-D:-D:-D
A brud też znam, tyle, że Wera mówi, że ma PAPJOŚKI (paproszki) i z namiętnością wielką ogląda zawsze stopy po zdjęciu skarpetek.

A dzisiaj wprawiła mnie w osłupienie:szok:Położyłam ją po południu na małą drzemkę. Wiedziałam, że będzie jeszcze wariować z pluszakami. Dałam jej jakieś pół godziny, po czym wchodzę (myślałam, że śpi, bo było cicho; chociaż cisza jest podejrzana gdy dziecko w domu:baffled:). A ona oczywiście z całą pluszakową menażerią na łóżku; nie zdążyłam się nic odezwać a ona mówi: NIE! PJOSIE CIE WYJĆ! BAWIEM SIE Z PRZYJACIEJAMI! A ja, że OK, ale jest pora drzemki, więc może pluszaki też troszkę odpoczną. A co moje dziecko zrobiło? Wstało z łózka, zaczęło mnie wypychać z pokoju słowami: MÓWIJAM, PJOSIE WYJĆ. ZIEGNAM! I zamknęła mi drzwi przed nosem:szok::baffled:
Hmmmm... miło nie ma co:baffled:Co to będzie za 10 lat?:confused:

Nie no Wera jest niesamowita:-D

U nas Matek ostatnio podkreśla że nie lubi babci. Najpierw były teksty: Babcia jesteś brzydka:szok: A teraz mówi: Lubię tylko dziadka a tylko babcię nie lubię:szok::-D Ostatnio dziadek nie może się od niego opędzić i nawet mówi że Matek nadaje jak Hanka Bielicka bo jak zacznie gadać to trudno mu przerwać:-Da dziadka głowa boli:tak:

reklama
Hahahaha-Hanka Bielicka:-D:-D:-D:-D Tak mowie czasami na moja bratanice...Jej tez jadaczka sie nie zamyka...
Ostatnio zwrocila mojej mamie kilka razy uwage gdy nie byla w centrum zainteresowania...
Moja mama rozmawia przez plot z sasiadka a Julka do niej" babcia ty sie lepiej mna zajmij a nie tylko plotkujesz i plotkujesze":szok::-D
Albo innym razem moja mama czyta gazete aJula"babcia ja tu broje i broje,a ty nie zwracasz na mnie uwagi":-D

A ja jak bylam w polsce to mowi"wiesz ten kot tu nie wejdzie" a ja pytam dlaczego,a Ona "bo zasra nam caly dom" :-D

Do góry