reklama
Kochane, ja nawet przez ułamek sekundy nie pomyślałam, że któraś jest zołzą:-)A mnie można spotkać na moim kochanym wątku
WITAMY MAMY BOBASÓW
Poza tym siedzę na Zosiaczkowym
ZOSIA
Na ząbkowym
ZĄBKI
Oczywiście na tym i czasem jeszcze wejdę na jakiś inny:-)
Także troszkę mnie jest
A klikać z Wami bardzo lubię
WITAMY MAMY BOBASÓW
Poza tym siedzę na Zosiaczkowym
ZOSIA
Na ząbkowym
ZĄBKI
Oczywiście na tym i czasem jeszcze wejdę na jakiś inny:-)
Także troszkę mnie jest
A klikać z Wami bardzo lubię
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Anika to ze sie udzielasz na innych w to nie watpilam...mialam na mysli inne nasze czerwcowe watki :-)
A no widziszChyba zakręciłam się troszkę jak moja Werka
Ostatnio coś chyba nie halo ze mnąAle to może wina ciągłego myślenia, że młoda znowu wraca do żłobka po wakacjach. I tym razem już na dłużej niż tylko 2 godzinki dziennie. A tu wyprawkę trzeba kupić całąCzasami się zastanawiam czy dziecko idzie mi do szkoły, czy tylko do żłobka
Ostatnio coś chyba nie halo ze mnąAle to może wina ciągłego myślenia, że młoda znowu wraca do żłobka po wakacjach. I tym razem już na dłużej niż tylko 2 godzinki dziennie. A tu wyprawkę trzeba kupić całąCzasami się zastanawiam czy dziecko idzie mi do szkoły, czy tylko do żłobka
Wojciach obśmialiśmy się jak norki ja zapamietalam najbardziej "nie pal haju
u nas są też takie wypowiedzi słowotwórcze też są - rozkręca sie ale jak juz jest praca i mam mniej czasu to i mniej wyłapuje tych jego "słówek"
u nas są też takie wypowiedzi słowotwórcze też są - rozkręca sie ale jak juz jest praca i mam mniej czasu to i mniej wyłapuje tych jego "słówek"
Werka wciąż bawi się w Czerwonego Kapturka, nie odpuszcza. Zakłada sobie koc na głowę i chodzi do chorej babci z koszyczkiem, wktórym ma obiad i lekarstwa (to informacje od Czerwonego kapturka:-)). Potem każe mi siadać obok siebie i mówi: BEDZIEŚ KJÓJEWNĄ. SIADAJ OBOK MIE.Urocze:-)
A hasło: MAMO, NIE MAJTW SIE! jest na porządku dziennym. Dzisiaj wariowała i mówię, żeby uważała i była ciszej, bo mama się źle czuje. A ona: A CIO MAMO? BOJI CIE GJOWA? A ja, że i głowa i brzuszek. Więc Wercia: NIE MAJTW SIE, PSIEŚTANIE. I wariactwo od początku...
A hasło: MAMO, NIE MAJTW SIE! jest na porządku dziennym. Dzisiaj wariowała i mówię, żeby uważała i była ciszej, bo mama się źle czuje. A ona: A CIO MAMO? BOJI CIE GJOWA? A ja, że i głowa i brzuszek. Więc Wercia: NIE MAJTW SIE, PSIEŚTANIE. I wariactwo od początku...
A śmiać nam się chciało dzisiaj, bo Werka na swoje pluszaki mówi: PSIJACIEJENo i chowa się pod kocem, a ja się pytam: Wercia czemu się chowacie? A ona: BOIMY SIE. A ja się pytam czego, na to moja córka: PJETJUŚKI (pietruszki)
Albo wchodzi do łazienki z pluszakami, a ja proszę ją, żeby wyszła, bo wieszam pranie, no i jest tu mało miejsca. A ona: NIE, MAMUŚKU, BO JEŚTEŚMY UZIEMJENI!
Albo wchodzi do łazienki z pluszakami, a ja proszę ją, żeby wyszła, bo wieszam pranie, no i jest tu mało miejsca. A ona: NIE, MAMUŚKU, BO JEŚTEŚMY UZIEMJENI!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Skad Ona te teksty bierze
reklama
Mateusz dzisiaj patrzy na moje pieprzyki i pyta:
- Mamo a co to jest?
- Pieprzyki
- A tu też masz pieprzyki?- pokazuje w drugim miejscu
- Tak kochanie
- Mamo ale Ty jesteś popieprzona
- Mamo a co to jest?
- Pieprzyki