reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Wojtaszek...sikam ze smiechu jakis TY zabawny:-D:-D:-D

a Klaudia ostatnio wcale nie chce jesc...:baffled::baffled::baffled:..tylko kasza i kasza:baffled::baffled::baffled:..dzs sie zaparłam podsuwałam wszystkooo...nic kasia..kasia kasia i kasia..juz 3 dzien tylko kasiaaa..no wiec powieziałm Klaudia najpierw zjedz rybke..zobacz jaka dobra itd..az od proźb...do gróźb..od proszenia do krzyczenia...kanapka be..sałatka bee...i chisteroa kaasia kaaasia
i nagle Klaudia wykrzyczała do mnei z taka złoscia
"NIE LUBIE CIE MATKA!":szok::szok::szok:...i zabeczana zwiała:no:
struchlałam:-D:-D:-D..nie wiedziałam czy sie smiac czy płakac..Adam tak sie smiał, ze az łzy miał w oczach...:-D:-D:-D

zrobiłam jej kasze...wymiekłam:sorry2:...

O prosze no to sie zaczeo...Czekalam tylko na to kiedy padnie pierwsze"nie lubie cie,nie kocham cie,jestes glupia itp :-D
Hahahaha juz widze jaka Ksiezna byla wkurzona:-D:-D:-D:-D:-D

Ale się maluchy rozgadały:-D:tak:
Wojtunio jest niezły:-D:-D:-D
Moja wczoraj coś powiedziała, a ja, że nie podoba mi się jej zachowanie. A ona: Oj, mamuśku, nie majtw się.:szok::-D

Albo dzisiaj. Kręci się w kółko, a ja, że może byśmy już wyszły na spacer, bo Becia czeka i nie może się nasza psina doczekać spacerku. A ona: Oj, mamuśku, ja siem kjeńcie tejaź. Pociekaj paje minutek. A ja, że ja mogę, ale piesek chyba nie bardzo. Na co moja córa podchodzi do psicy, obejmuje ją i mówi: Betuńku, psicio nasia kosiana, pociekaj paje minutek. Ja siem musie tejaź pokjęcić. Zajaź pójdziemy, dobzie? Po czym wróciła do kręcenia:confused::szok::-D

Ostatnia edycja:
Rusałko już na zdjęciach widać, że Klaudusia to mała buntowniczka:tak:

No a Wercia jest naprawdę urocza:tak: Potrafi bardzo subtelnie osiagnąć to co chce:tak:

słodka ta Twoja Wercia...moja jak cos che tez..prosie...dziekuje...kocham Cie(po 300 razy dziennnie)...ale jak cos..ktos wejdzie jej za skóre..jak ja wczoraj to z mamusi..mamuni zrobiłam sie Matka:shocked2:i do tego..nie lubie Cie..oj powaliło mnie to...:sorry2:nigdy do nikogo tak nie pwoeidziała..jej mamunia była pierwsza..ach..łbuz mój słodki...

Klaudunia, też pokazuje różki powolutku;-)
A Werka aż taka słodka moje drogie nie jest. To jest dziecko o dwóch twarzach:baffled::-D
Raz mi chyba powiedziała: NIE JUBIE CIE! Ale jak się na nią spojrzałam po tym tekście, to się bida zaraz poryczała i zaczęła się tulić i szlochać.
Maluszki jeszcze mają trudności z poradzeniem sobie z emocjami. Czasami chyba zbyt duża ich ilość je przytłacza. No ale cóż... Takie życie... W końcu z naszą pomocą sobie poradzą:tak:

reklama
Do góry