reklama
Wojtaszek...sikam ze smiechu jakis TY zabawny
a Klaudia ostatnio wcale nie chce jesc.....tylko kasza i kasza..dzs sie zaparłam podsuwałam wszystkooo...nic kasia..kasia kasia i kasia..juz 3 dzien tylko kasiaaa..no wiec powieziałm Klaudia najpierw zjedz rybke..zobacz jaka dobra itd..az od proźb...do gróźb..od proszenia do krzyczenia...kanapka be..sałatka bee...i chisteroa kaasia kaaasia
i nagle Klaudia wykrzyczała do mnei z taka złoscia
"NIE LUBIE CIE MATKA!"...i zabeczana zwiała
struchlałam..nie wiedziałam czy sie smiac czy płakac..Adam tak sie smiał, ze az łzy miał w oczach...
zrobiłam jej kasze...wymiekłam...
a Klaudia ostatnio wcale nie chce jesc.....tylko kasza i kasza..dzs sie zaparłam podsuwałam wszystkooo...nic kasia..kasia kasia i kasia..juz 3 dzien tylko kasiaaa..no wiec powieziałm Klaudia najpierw zjedz rybke..zobacz jaka dobra itd..az od proźb...do gróźb..od proszenia do krzyczenia...kanapka be..sałatka bee...i chisteroa kaasia kaaasia
i nagle Klaudia wykrzyczała do mnei z taka złoscia
"NIE LUBIE CIE MATKA!"...i zabeczana zwiała
struchlałam..nie wiedziałam czy sie smiac czy płakac..Adam tak sie smiał, ze az łzy miał w oczach...
zrobiłam jej kasze...wymiekłam...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O prosze no to sie zaczeo...Czekalam tylko na to kiedy padnie pierwsze"nie lubie cie,nie kocham cie,jestes glupia itp
Hahahaha juz widze jaka Ksiezna byla wkurzona
Hahahaha juz widze jaka Ksiezna byla wkurzona
Ale się maluchy rozgadały
Wojtunio jest niezły
Moja wczoraj coś powiedziała, a ja, że nie podoba mi się jej zachowanie. A ona: Oj, mamuśku, nie majtw się.
Albo dzisiaj. Kręci się w kółko, a ja, że może byśmy już wyszły na spacer, bo Becia czeka i nie może się nasza psina doczekać spacerku. A ona: Oj, mamuśku, ja siem kjeńcie tejaź. Pociekaj paje minutek. A ja, że ja mogę, ale piesek chyba nie bardzo. Na co moja córa podchodzi do psicy, obejmuje ją i mówi: Betuńku, psicio nasia kosiana, pociekaj paje minutek. Ja siem musie tejaź pokjęcić. Zajaź pójdziemy, dobzie? Po czym wróciła do kręcenia
Wojtunio jest niezły
Moja wczoraj coś powiedziała, a ja, że nie podoba mi się jej zachowanie. A ona: Oj, mamuśku, nie majtw się.
Albo dzisiaj. Kręci się w kółko, a ja, że może byśmy już wyszły na spacer, bo Becia czeka i nie może się nasza psina doczekać spacerku. A ona: Oj, mamuśku, ja siem kjeńcie tejaź. Pociekaj paje minutek. A ja, że ja mogę, ale piesek chyba nie bardzo. Na co moja córa podchodzi do psicy, obejmuje ją i mówi: Betuńku, psicio nasia kosiana, pociekaj paje minutek. Ja siem musie tejaź pokjęcić. Zajaź pójdziemy, dobzie? Po czym wróciła do kręcenia
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Slodka ta Twoja Wercia Zobacz tak zakreci ze wyjdzie na jej
słodka ta Twoja Wercia...moja jak cos che tez..prosie...dziekuje...kocham Cie(po 300 razy dziennnie)...ale jak cos..ktos wejdzie jej za skóre..jak ja wczoraj to z mamusi..mamuni zrobiłam sie Matkai do tego..nie lubie Cie..oj powaliło mnie to...nigdy do nikogo tak nie pwoeidziała..jej mamunia była pierwsza..ach..łbuz mój słodki...
Klaudunia, też pokazuje różki powolutku;-)
A Werka aż taka słodka moje drogie nie jest. To jest dziecko o dwóch twarzach
Raz mi chyba powiedziała: NIE JUBIE CIE! Ale jak się na nią spojrzałam po tym tekście, to się bida zaraz poryczała i zaczęła się tulić i szlochać.
Maluszki jeszcze mają trudności z poradzeniem sobie z emocjami. Czasami chyba zbyt duża ich ilość je przytłacza. No ale cóż... Takie życie... W końcu z naszą pomocą sobie poradzą
A Werka aż taka słodka moje drogie nie jest. To jest dziecko o dwóch twarzach
Raz mi chyba powiedziała: NIE JUBIE CIE! Ale jak się na nią spojrzałam po tym tekście, to się bida zaraz poryczała i zaczęła się tulić i szlochać.
Maluszki jeszcze mają trudności z poradzeniem sobie z emocjami. Czasami chyba zbyt duża ich ilość je przytłacza. No ale cóż... Takie życie... W końcu z naszą pomocą sobie poradzą
reklama
patrycja24berlin
Anika zapraszam do innych watkow...nie widzialam Cie na innych jak ten...I nie mysl ze ja zolza jestem i sie czepiam
Podziel się: