reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Normalnie szczena mi opadła!!!! Super!!!! Teraz to już tylko kwestia czasu, kiedy Franio się rozbryka, Zdjęcia też cudne! Fracesco ma taką samą "brykę" jak Kuba, tylko że nasza jest w wersji blue;-)

No właśnie nam też zjeżdża. Myśłałam, że to tylko u nas... Wkurza mnie to bo ciągle trzeba podciągać a jak się nie podciągnie to w miejscu gdzie przechodzą pasy (między nogami, że się tak wyraże) wkładka się ściera i pruje.

Mam na wypady w góry taki stary typ x-landera, kupiony na Allegro, X3. Tam jest taka rewelacyjna miękka wkładka bawełniana, do tego przyczepiana u góry oparcia. Super, na centymetr nie drgnie. Zastanawiam się co to za geniusz wymyślil ten nowy typ. Może to i ładnie wyglada, ale w ogóle sie nie sprawdza.

AGAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Co za wieści- FRANIO chodzacy. Bosko!!!!!!!!!!!! Cieszę się strasznie!!!
On jest cudem natury, jak poczuje ile więcej daje pion niż poziom, to już za chwilkę będzie biegał.
A to forum i życzliwe osoby na nim, pozwoliły mi przetrwać, gdy nie było za wesoło....

reklama
Do góry