reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Dziś pierwszy raz widziałam idącego Frania!!!!!!!!!!!!
Juz na koniec rehabilitacji pani rehab przeszła z Franiem ze 3 metry, tzn ona trzymała go za miednicę, dociskała ją odpowiednio, żeby pomóc przenosić ciężar nóg a mały..prawa-lewa-prawa-lewa!!!!!!!:-) A jaki szczęśliwy był!!!! Śmiał się w głos!!!!!
Dla mnie to był widok ..no sama nie wiem jak to określić:-) Idący Franiu:-) Może jeszcze z pół roku i będzie pierwszy samodzielny kroczek?:-)

reklama
Franiowa same CUDNE wiadomości :-D:-D:-D:-D
A nie mówiłam ,że i Ty się kroczków doczekasz :-D:-D:-D:-D
SUPER !!!
Ale mi się japka cieszy !!!!!
Jesteś WIELKA !!!!
A Franio to mały WIELKI człowiek !!!

dzięki dziewczyny:-)
Ja wiem, że do chodzenia jeszcze kawałek, ale mały dzis udowodnił, że da radę:-)
Te proroctwa co do jednej sztywnej nogi też sie nie sprawdziły, obie ładnie równo zginał:-)

A nie mówiłam??? A teraz wiesz jak ja się czułam jak w kwietniu to samo zrobili z Paulinką? One się śmiały a ja ryczałam jak mała szła po sali :tak::tak::tak: Jeszcze trochę cierpliwości, jeszcze parę miesięcy i nasze łobuzy zaczną same chodzić :tak::tak::tak: Innej opcji niema :-)

Swoją drogą najpierw była trzymana za bioderka jak Franio, po jakimś czasie za rączki a teraz uczy się trzymać tylko jedną ręką i w łóżeczku już daje radę. Bardziej martwi mnie teraz asymetria i krzywe plecki. Ale i z tym trzeba sobie poradzić.

Dziewczyny powiedziały juz wszystko :):) a w temacie różnych proroctw na temat Frania to...sama wiesz...papierki jedno a Franek i tak robi swoje, ale to wszystko dlatego że wiesz - on nie umie jeszcze czytać i nie wie co wszystkowiedzący lekarze wypisują :):) dlatego się nie przejmuje i IDZIE do przodu. teraz juz można swobodnie to napisać - on idzie :):):) do przodu. Że o zasługach mamusi w tym zakresie nie wspomnę, nie ?

Ależ radość, Aga, po prostu super :) Miłego dnia. zresztą stało się już, nie? to wyjątkowy dzień :):) ale chyba jak każdy jeden kiedy mały pokazuje cośkolwiek nowego :)

reklama
Do góry