reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Boże Franuś jest bombowy naprawdę. Marzę żeby mój Kacperuś tak swietnie siedział i takie buziaki przesyłał. Franiowamamo jeśli możesz proszę prześlij mi wzór jak ty to napisałąś będę bardzo wdzięczna

reklama
Asso, jesli znajdę, bo w międzyczasie wymieniałam kompa i na tym nowym mam lekki bajzel..ehm..
To chyba jutro dopiero, dobrze?

Oczywiście będę za każdą pomoc bardzo wdzięczna, bo niestety nikt tak nas nie rozumie jak my same. TE "ciocie" które mówią ze jest super, oki rusza nóżkami rączkami to co chcieć więcej - nie mają pojęcia co my przeżywamy i ile musimy przejść znaszymi pociechami. Jeszcze raz dziekuję za pomoc i porady.

A my nadal na etapie nauki jedzenia:)

A dziś wieeeelki dzień!!!!!!!!!! Franek dostał słoiczek na 11 miesiąc bez miksowania!!!!! Fakt ze ze 3 razy był jęzorek na wierzchu (przed-pawik), ale tylko na jęzorku się skończyło:) Muszę dodać, że Franula żywi się tylko słoiczkami z Hippa, bo warzywa, kluseczki i ryz sa b mięciutkie. Nasza polska BoboVita np jest w tym zakresie dość hard core'owa.
W ogóle po wizycie u dr Łady w zakresie jedzenia mamy inną jakość zycia:)
Na koniec zostało troszkę kluseczek z rybka..więc... nauka jedzenia samodzielnego i ćwiczenie chwytu pęsetowego:)

UWMUFkT20w9Dgv9zyX.jpg

WHXapN96USGqRasgKX.jpg

QOu4djDS5ubVreQJZX.jpg

Jak fajnie, niezła ma zabawe przy tym jedzeniu :tak: Kurcze, a moja nawet papki nie toleruje, wszystko co jest gestsze od mleka jet beee... Ale próbuję, nie poddaję się ;-)

Dorota, cierpliwości.. U nas długo tak było - opisywałam tutaj..ciągłą walke z wymiotami Frania przy jedzeniu.. Dopiero gdzies od miesiąca mamy inną jakość życia, tak więc 14 mies to w zakresie jedzenia była jazda bez trzymanki! Na dziś moge powiedzieć, że w bardzo dużym stopniu udało się odczulić jamę ustna krasnala.
Chyba tu nie podawałam linku do genialnego wibratora o b wolnych obrotach (główka z pianki, można na nia nakładać nowe smaki - dla niejadka - a przy okazji odczula sie jamę ustną z zew. lub wew.)
Wibrator T-vibe ( Tothette)

reklama
Do góry