reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Czas na nowe zdjęcia:-)

Oto Franek gitarzysta:tak:
ymuUkL4bDtPSJbfOdX.jpg

i Franek pływak:tak:
UZE3zzv0tH8wR2xvvX.jpg

A tu Franula na rehabilitacji
w basenie (pokochał wodę!:). To była bardziej zabawa dla niego niż praca
t2aRc3SeQaiAbiJsOX.jpg

i zupełnie inaczej już na "suchym lądzie" - w gabinecie:
boKa9RItCqYiUTT4fX.jpg

Brawa dla Frania! Wiedziałam, że turnus dużo pomoże! Będę zbierać pieniazki wśród znajomych:-) A zdjecia huśtawka emocji od śmiechu do łez...szczególnie ostatnie zdjecie mnie położyło. Naprawde masz bardzo dzielnego synka!

Masz rację Dominiczko. Franek jest baaaardzo dzielnym małym facecikiem.
W sumie nie wiem czy pisałam o tym w ogóle w tym wątku - Franula jest podopiecznym fundacji Dzieciom Zdążyć z Pomocą. Za jej pośrednictwem zbieramy pieniądze na rehabilitacje i leczenie Franka. Gdybyście chcieli mogli przeznaczyc w przyszłym roku 1% dla Frania, byłabym bardzo wdzięczna. Oto strona Frania w fundacji:
Fundacja Dzieciom "Zd

reklama
Aga miło czytać dobre wieści! a zdjęcia faktycznie wyciskają łezki;)
trzymamy kciuki oby tak dalej!!!

Do góry