reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Gratuluję !!!! :-)
FraniowaMamo moj synek jutro kończy roczek i też czekam na taki efekt...
jedno z ćwiczeń to własnie taki podpor żeby mały zajarzył że tak można, no ale narazie nic.
nasze dzieciaczki są mniej więcej na tym samym poziomie ( Twój troszkę wyzej ;-) ) tak więc trzymam kciuki!!!!!!!

Gaga, ja widzę co z Frankiem zrobił turnus rehabilitacyjny. On jest po prostu innym dzieckiem! Jakby mu ktoś nowe duracell'ki w doopcię włożył!:-) Przed turnusem jak raz obrócił się na brzuch (mimo że umiał bez problemu) to było święto! Teraz jakby ktoś mu wymienił oprogramowanie:) Z opcji ""A tymczasem leżę pod gruszą / A świat obok płynie leniwie / I niczego więcej nie pragnę / Wręcz przeciwnie..." na "Rozpiera mnie energia / Nie zatrzymuj mnie / Bo nie zatrzymasz mnie !":-):-):-)

hehehe no właśnie
przypomniały mi się słowa które powiedziała mi lekarka z wczesnej interwencji na samym początku
"wcześniaki można porównać do komputera bez windowsa przez rehabilitację wgrywamy im nowe oprogramowanie":tak:

A propos:) Jak u Was z dysplazją? Mój Franek cały czas charczy strasznie. Jak się go weźmie na ręce to..gra w nim jak w zdezelowanej ciężarówce. :(

nic takiego nam nie dolega:no:

powiedz mi tam do tej fundacji trzeba w prośbie o załozenie subkonta opisac też całą historię choroby,
dużo tam tego miałaś nabazgrane???
Bo ja nie wiem czy tylko wypisać te najważniejsze rzeczy czy całą litanie po kolei co małemu dolegało???

Ostatnia edycja:
Ja opisałąm od początku szpitalną i rehabilitacyjną historię Frania, ino b skrótowo. Wyszło mi tego z 1,5 str.
Lekarz Ci poza tym wystawia zaświadczenie z przypadłościami dziecka, z tym, czym jeszcze maluch się zmaga.

Alex nie ma dysplazji??

reklama
zaświadczenie już mam, tylko nie wiedziałam co tam napisać w tej historii choroby już chciałam wypisy ze szpitali kopiować;-)
nie, Aleks nie ma dysplazji:no:

Ostatnia edycja:
Do góry