reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

aaaaaaaaaaaaaa, hit roku: od 4 nocy Franula nie pije mleka w nocy!!!!!!!!!!!
Nadal się budzi, ale fakt, ze nie trzeba mu robic 2-3 flaszek z mlekiem jest sprawą rewelacyjną:)
2 lata i 7 miesięcy i 3 tygodnie- czas najwyższy na nocne odmleczanie:)

reklama
I tak to Aga jest ze jak jedno sie opanuje to drugie sie spieprzy zeby chyba człowieka za bardzo nie rozpiescic....Widze ze zle nie było z jego wzrostem przed roczkiem potem jakby zaczeło sie sypac..... mam nadzieje ze opanujecie i to ...Dzielni jestescie Aga ...!!!Buzialki dla Franusia

Teraz doczytałam o odbutelkowaniu Frania BRAWO!
... musze Mikołajowi na ambicje wjechac bo czasem wypija mleko w nocy...a budzi sie regularnie ...
Nasz malenki Franiu dorośleje! Czas jest nieubłagany

Mama, ale masz dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Franio, jaki ty kochany synek jesteś, ze postanowiłeś dać mamie spokój w nocy :-D.
Jeśli Szymon pójdzie w ślady Frania (a na to wygląda), to już za rok i 7 m-cy prześpię całą noc!!! Jupii, już nie moge się doczekać hehehe.

Aaaa i urośniesz Franulku tak, ze jak bedziesz dorosły, to mamę pod swoją pachę schowasz :):)

FRANULKU brawo !!!!

nie czytam ,a jedynie daję znak ,że my trwamy dalej.
jutro będzie 33 tc.
To cud ,że tak długo trwamy w dwupaku.
Marzymy jeszcze o tygodniu może dwóch....

pozdrawiam
Aneta z Karolinką.

reklama
As, trzymam kciuki za dwupak nieustannieAgata, waga Frania nie jest taka zła - 12,5 kg, ale wzrost nyndza:( Mam nadzieję, że pani dr uda się wyregulować hormony i młody wystrzeli w górę:)Wiola - to sie nazywa optymizm:) ha ha:)

Do góry