reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Franiu super!!! Pokonałeś grawitację i CHODZISZ !!!
Aga Wielkie gratulacje, Twoja praca została nagrodzona. Zobaczysz że ze słuchem też wygracie i w ogóle życzę Wam bardzo żeby za paręnaście lat Franiu był super zdrowym, przystojnym i wyrośniętym facecikiem:-)

Powiedz, ile czasu minęło od stanięcia małej a pójściem samodzielnym? Wiem, że nie ma co porównywac dzieci, ale...:) Franula pierwszy raz wstał w łóżeczku 6.12, czyli juź 9,5 mies temu. Ja tak szacuję ze w okolicy 3 urodzin będzie samodzielnie chodził.

Aż musiałam znaleźć tę stronę :-p to są twoje słowa :tak::tak::-D na 3 lata Franulec będzie śmigał a Ty go matka nie dogonisz :tak::tak::tak:
Oglądam po raz kolejny i kolejny i nie mogę przestać :laugh2: Współczuję Ci niewyspania, może niedługo się unormuje. Więc życzę Ci żebyś się kiedyś w końcu wyspała ;-) (i sobie również:zawstydzona/y:).

Ale Ty jesteś..;-)

10 mies i 10 dni - tyle czasu od pierwszego oderwania dupki od ziemi zabrało małemu nauczenie się samodzielnych kroczków:tak:

FraniowyAniele - ja to taka *******owata w pisaniu jestem ale czytam stale i opowiadam o ancymonach mezowi, wczoraj mu pokazalam jak Franio pieknie smiga do konikow
:-):-) a on na to: "Franus? aaaaa to ten dzielny mezczyzna co tak popitalal na kolankach? To ja od razu wiedzialem, ze lada chwila Matce na stopkach uciekac bedzie " :-D

Mama - jestes najwieksza, Franik - Ciotka tak dumna ze az przytkalo w gardelku :)))) Sciskamy!

Sylwia, kochana, dziękuje Ci, że jesteś tutaj z nami..

Dziekuje Wam, dziewczyny:)

Franula dzis wstał może 1 raz. Chyba ma zakwasy po wczorajszym brykaniu:)

reklama
Do góry