reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Mama, przekaż Franiowi gratulacje za pierwsze samodzielne kroki, no teraz to już szybko pójdzie z nauką chodzenia. Pchacz super sprawa, u mojego Gracka dużo pomógł, na Szymka jeszcze troche poczeka :blink:
A wafelek czekoladowy.....kiedyś musiał byc ten pierwszy raz :tak:
Pozdrawiam.

Holy, jesteśmy.
Wrócilismy, chciałam opisać warsztaty, ale zupełnie przybiła mnie śmierć naszego Kubusia po 3,5 miesiącach walki...

Dzisiaj więc myślami z maleńkim walecznym Kubusiem i jego Rodziną jesteśmy..
[*]

Jutro opisze wszystko na blogu
Uściski dla Was

Ostatnia edycja:
Trudno mi bardzo pisać, choć wieści dużo mamy radosnych.
Wszystkie tutaj jesteśmy myślami z Sylwią, mamą Kubusia.. Jutro o godz 15 zapłonie znicz dla malutkiego wojownika..

Warsztaty opisałam na blogu Frania, więc nie będę powtarzała wszystkiego.
Napiszę może to, co dla rodziców wcześniaków powinno być najważniejsze, a o czym ja sama nie wiedziałam:
Dzieci z grupy ryzyka (żółta wklejka w książeczce zdrowia) powinny mieć wykonywana BERĘ do końca 3 roku roku życia co pół roku!!!!
Jesli lekarz - za przeproszeniem - olewa sprawe, to nie wolno odpuszczać. Tylko wczesne zaaparatowanie i własciwy trening słuchu może uchronić dziecko przed pogłębianiem się wady i - w wielu przypadkach - zagwarantowac prawidłowy rozwój mowy.

A z wydarzeń absolutnie najważniejszych - dzisiaj Franiu wstał i zrobił kilka samodzielnych kroczków!
26 miesięcy i 10 dni:-)

http://www.youtube.com/watch?v=FaNjpwYZa3g

http://www.youtube.com/watch?v=9auzkiCgGF4

Ostatnia edycja:
Aż mi się ciśnie na usta "a nie mówiłam???" Super sobie radzi i wstaje jak Paulina :tak: Ale najważniejsza jest jego uśmiechnięta buźka, w końcu jest chłopak mobilny tak jak chciał :tak:
Masz śliską podłogę widzę moja na takiej tylko w kapciach na gumie daje radę :-D

Powiem ci ze tez byłam przerażona jak zobaczyłam, ze młody bez skarpetek antyposlizgowych:)
ale dał radę chłopaczek:) Zaczął z wysokiego C:)

reklama
Alllle AGENT ja nie mogę :-D:-D:-D
Cieszę się niezmiernie z tych kroczków i zapewne nie było ich kilka, to mini maraton dla takiego krasnala a jak zasówa:szok:
Super Franio śmieszku kochany :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry