reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Mama, przekaż Franiowi gratulacje za pierwsze samodzielne kroki, no teraz to już szybko pójdzie z nauką chodzenia. Pchacz super sprawa, u mojego Gracka dużo pomógł, na Szymka jeszcze troche poczeka :blink:
A wafelek czekoladowy.....kiedyś musiał byc ten pierwszy raz :tak:
Pozdrawiam.

Holy, jesteśmy.
Wrócilismy, chciałam opisać warsztaty, ale zupełnie przybiła mnie śmierć naszego Kubusia po 3,5 miesiącach walki...

Dzisiaj więc myślami z maleńkim walecznym Kubusiem i jego Rodziną jesteśmy..
[*]

Jutro opisze wszystko na blogu
Uściski dla Was

Ostatnia edycja:
Trudno mi bardzo pisać, choć wieści dużo mamy radosnych.
Wszystkie tutaj jesteśmy myślami z Sylwią, mamą Kubusia.. Jutro o godz 15 zapłonie znicz dla malutkiego wojownika..

Warsztaty opisałam na blogu Frania, więc nie będę powtarzała wszystkiego.
Napiszę może to, co dla rodziców wcześniaków powinno być najważniejsze, a o czym ja sama nie wiedziałam:
Dzieci z grupy ryzyka (żółta wklejka w książeczce zdrowia) powinny mieć wykonywana BERĘ do końca 3 roku roku życia co pół roku!!!!
Jesli lekarz - za przeproszeniem - olewa sprawe, to nie wolno odpuszczać. Tylko wczesne zaaparatowanie i własciwy trening słuchu może uchronić dziecko przed pogłębianiem się wady i - w wielu przypadkach - zagwarantowac prawidłowy rozwój mowy.

A z wydarzeń absolutnie najważniejszych - dzisiaj Franiu wstał i zrobił kilka samodzielnych kroczków!
26 miesięcy i 10 dni:-)

http://www.youtube.com/watch?v=FaNjpwYZa3g

http://www.youtube.com/watch?v=9auzkiCgGF4

Ostatnia edycja:
Aż mi się ciśnie na usta "a nie mówiłam???" Super sobie radzi i wstaje jak Paulina :tak: Ale najważniejsza jest jego uśmiechnięta buźka, w końcu jest chłopak mobilny tak jak chciał :tak:
Masz śliską podłogę widzę moja na takiej tylko w kapciach na gumie daje radę :-D

Powiem ci ze tez byłam przerażona jak zobaczyłam, ze młody bez skarpetek antyposlizgowych:)
ale dał radę chłopaczek:) Zaczął z wysokiego C:)

reklama
Alllle AGENT ja nie mogę :-D:-D:-D
Cieszę się niezmiernie z tych kroczków i zapewne nie było ich kilka, to mini maraton dla takiego krasnala a jak zasówa:szok:
Super Franio śmieszku kochany :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry