alis838
Zaangażowana w BB
Kochana wszystko już jest na ku lepszemu,teraz tylko czekać aż napiszesz nam że zabierasz małego do domku.
Franio to silny facet jest.
Franio to silny facet jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Kochani, tak na szybko z kafejki:
Franiu jest od wczoraj od godz 12 na nCPAPie! Gdy dziś wieczorem wychodziłam nadal sprawował się świetnie!
We wtorek miałam go pierwszy raz na rękach! Jeszcze z respiratorem! Panie pielęgniarki są tu napraw\dę kochane Teraz maluch się już tak wycwanił, że gdy tylko słyszy mój głos, zaczyna płakać:0 Dlaczego?? Rąsie mamine...
Pierwszy cel osiągnięty. Teraz trzeba uciekać z CPAPu, przed Franiem długa tlenozależność. Małęgo czeka jeszcze konsultacja neurologiczna i chirurgiczna. Od poniedziałku rehabilitacja.
Mam nadzieję, że wylewy nie zostawiły żadnego śladu..
Lecę do "domu", bo zmęczona jestem straszelnie
Pozdrowienia
i dziękuję Wam!! "