reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Oj dziewczyny, wzruszyłam sie strasznie. Naprawdę.
Powiem Wam, że nie tak dawno zastanawiałam się jeszcze czy nie zarzucić tu pisania o Franiu bo wydawało mi sie, ze ta nasza codziennośc powoli staje sie nudna. Bardzo dziekuje Wam za wpisy i kibicowanie krasnalowi. No i mi:) Same wiecie najlepiej ile siły i samozaparcia trzeba.. ile razy robić z siebie głupią blondynkę/ rozwrzeszczaną babę..ile razy ścierać g... z twarzy... ale najważniejsze by nasze robaczki szły do przodu..

Dziś krasnal kończy 18 miesięcy

..
Ja wyjeżdzam z moim Kubusiem z soboty na niedzielę do Koszalina... pociągiem nocnym:baffled::baffled::baffled: i już się boję po tym co napisałaś...:sorry::sorry::sorry:
Do tego jedziemy TLK bo tylko ten ma bezpośrednie połączenie:sorry::sorry::sorry:

As, napisz do IC zeby wam pomoc zagwarentowali:)
Ja zaraz pisze skargę oficjalną do IC. Liczę choc na 1 darmowy bilet do Wawy w ramach zadośćuczynienia:)

wymyśliłam, że to forum to powinno WAM sponsorować te turnusy i rehabilitacje.

Super pomysł, jestem za:)
Dzięki Asso, kochana jesteś:)

Franc ma nowy wibrator, wkrótce opisze wrażenia z zastosowania:)
Spokojnej nocy dziewczyny:)

Dziś krasnal kończy 18 miesięcy

As, napisz do IC zeby wam pomoc zagwarentowali:)
Ja zaraz pisze skargę oficjalną do IC. Liczę choc na 1 darmowy bilet do Wawy w ramach zadośćuczynienia:)

Franc ma nowy wibrator, wkrótce opisze wrażenia z zastosowania:)
Spokojnej nocy dziewczyny:)
to juz calkiem powazny wiek ;-):-):-)
Moje gratulacje:tak::tak:

Franiowa tam nie ma bezposredniego IC jeździ tylko TLK :-:)-:)-(
A TLK takich udogodnien nie ma.
Przynajmniej znizke na pociag mamy 78% :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Franka z okazji ukończenia 1,5 roczku :-)
A co do dalszego opisywania historii Franka - myślę że warto. Z jednej strony ze względu na Was, a z drugiej - jestem przekonana, że wielu mamom wczesniaków historia Frania daje nadzieję i mobilizuje do działania.

Ja się martwię i zastanawiam czemu się nie odzywasz a tu proszę...Pomyslałam sobie zobacze na waszym wątku, może żeś cos napisała a tu taka bomba:)

Tyle świetnych wieści, hahaha, teraz masz nowego powera do pracy i szukania kasy na kolejne turnusy, co?

Dziewczyny już napisały wszystko co i ja bym mogła Ci napisać...dla mnie jesteś wielka i po cichu Ci wypomnę, że wielokrotnie Ci juz pisałam ze Twój Fraanek jest cudem i ma rewelacyjnego anioła stróża, czekaj, jakoś tak miał na imię....Aga czy jakoś tak...:):):) I o tych diagnozach też Ci pisałam, nie warto zadnych stawiac bo Franek i tak ma je w dalekim powazaniu i po prostu robi swoje - czyli idzie do przodu jak burza:)

Więc jednym słowem - ten wyjazd to jak jedna wielka nagroda za wszystkie Wasze dotychczasowe wysiłki i taki kop do dalszej walki:):):)

A z tym pociagiem - pisz do niech, a co:) niech rzeczywiście jakies zadośćuczynienie bedzie:)

Bardzo sie ciesze, że wróciliście. Będzie z kim gadać na pw:):):)

a u nas kolejne zapalenie oskrzeli na tapecie...

a u nas kolejne zapalenie oskrzeli na tapecie...

No u nas niestety też:-(
Własnie wróciliśmy od lekarza, od 1 w nocy dziś walczylismy z gorączką krasnala. Przespał dzis pół dnia, gorączkuje bardzo biduś..:-(
Ja niestety tez zainfekowana:-( Przywieźliśmy sobie prezent ze stolicy..

A dla równowagi - dostałam jakieś 15 minut temu telefon z Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, że w piątek mam siedzieć "kołkiem w domu", bo kurier przywiezie matę do hydromasażu dla Frania!!!:-):szok::tak:
Przeeeesympatyczna pani, z którą rozmawiałam powiedziała: będzie miał Franiu prezent na 1,5 roku:)

no to zaje.....fajnie:):):):):):) dobre wieści zawsze mile widziane!!!!!!!!!! - oczywiście to do maty a nie do Waszego zdrówka...szkoda malucha, tak się wymęczy.

i właśnie z takich oto powodów co rok jadę do miasta wrzucic cos tam do owsiakowej puszki:):)

U Bastka chociaż bez temperatury...ale też nieciekawie...

Ostatnia edycja:
reklama
No ja tez zawsze wrzucam, tudziez my:)
Wczoraj znajoma przysłała mi opis tej maty i tam była cena...5650!!:szok:

U nas infekcyjna masakra piłą łańcuchową:no:
Oszczędzę Wam opisów.. Idę sie czyms nacpać bo chyba z Franiem zarażamy się nawzajem:no: Mysle, że i mi pierdykło zdrówko lekuchno po tych miesiącach stresu. Niestety.
Młody własnie zasnął, ide i ja się połozyc

Do góry