reklama
ewelad urocza ta Twoja córa w tym ubranku,kapelusik ekstra
kama Majeczka to cała mamusia
angelie mały śmieszek kochany
natasza Kamilek ma śliczne duze oczka, urodził się tego dnia co mój Michaś,ile teraz waży i mierzy?
tweenie ale śpiący słodziaczek
nadiaa damulka jak sie patrzy
myszka ale mała skupiona ) ślicznie
madzik Julcia w bujaczku zawsze uśmiechnięta
kama Majeczka to cała mamusia
angelie mały śmieszek kochany
natasza Kamilek ma śliczne duze oczka, urodził się tego dnia co mój Michaś,ile teraz waży i mierzy?
tweenie ale śpiący słodziaczek
nadiaa damulka jak sie patrzy
myszka ale mała skupiona ) ślicznie
madzik Julcia w bujaczku zawsze uśmiechnięta
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Boziu jakbym mamę widziała. Oleńka jest piękna. A te oczka ;-)
annika1801
zainteresowana
kasik1106
Fanka BB :)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
kasik - świetne zdjęcia, jakie Bartuś klapeczki ma :-) i kurcze nie mogę się doczekać momentu, kiedy moja będzie tak się uśmiechać ;-)
ile mamy długości niestety nie wiem, bo pediatra stwierdziła że nie potrzeba co chwilę go mierzyć a ważymy 3990g czyli waga piórkowa. A wy?!natasza Kamilek ma śliczne duze oczka, urodził się tego dnia co mój Michaś,ile teraz waży i mierzy?
Po szczepieniu:
Te wibracje tak śmiesznie łaskoczą
Zabrałaś smoka to dawaj rękę będę lizał
Angelie
Czekająca mamusia
angelie widzę, że macie bujaczek, z fishera, który mi się podobał-fajny on jest? sprawdza się?
_Ewcik_ bujaczek jest rewelacyjny, na początku wprawdzie mało działał na małego ale widzę,że już się do niego przyzwyczaił i potrafi siedzieć tam nawet do godziny i ma uśmiech od ucha do ucha jak słyszy melodyjki. Jedyne co mi się nie podoba to to,że nie chce w nim spać. Jego cieszy sama zabawa a ja miałam nadzieje, na chwilę wytchienia jak tam zaśnie.Ale dobre i to,że się cieszy z tego.
reklama
Angelie
Czekająca mamusia