reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

Boskie te dzieciaczki.
Maja- ma takie piękne duże oczka ;-) Pulpecik kochany :-)
Alunia to sama słodycz i jaka zadowolona modnisia ;-)
Radek- cukiereczek uśmiech wymiata. Widać, że pakuje do buźki wszystko, tak jak Nina :-)
Arlecia- "Zobacz jaki na jeziorze wody glazur" :-D Ale egzotycznie się zrobiło :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kropa ale Radunio przyatakował książeczkę:-D Uśmiech przesłodki -cukiereczek buźka:-)

kasik operuje Bartollo tą łyżeczką jakby miał z 8 miesięcy:-) Jest piękny!:tak:

agatka jakie słodkie tuli tuli do kwiatka:-D

mysza no takim uśmiechem pewnie zdobywa Nina wszystko co chce:-D Pięknota:-)

kama Majeczka przesłodka i przekochana:-)

magdzia czarująca Alunia i taki cwany usmieszek:-D

madzik jaka Julcia duża i siedzi królewna jak dorosła w tym swoim foteliku:-D

Nadisia z przyjacielem maskotą i z bananem:-)

Załączniki

• 000_0031.jpg
    000_0031.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 78
  • 000_0048.jpg
    000_0048.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 82
jedyneczka dziękuję, a to ciemny blond z Syoss, pierwszy raz miałam ta farbę i jestem zadowolona, najpierw rozjasnialam sobie wlosy a potem nakladalam farbe i to pierwsza ktora tak dobrze i rowno pokryla mi wlosy po rozjasnianiu.

reklama
kropa slodki twoj Radzio,wyglada na starszego niz jest,duzy chlopak z niego!!
madzik Julka urodzona do pozowania, ma sliczne niebieskie oczka,pyzata jak Maja!!
kasik oj bedzie Bartus lamal serducha,maly przystojniaczek,zazdroszcze tej ciemnej cery i czarnych oczek!!!
agatka slodkie to zdjecie!jaki elegancik!!
mysza-nie ma to jak sie pousmiechac z samego rana,fajny leniuszek i tez paplaty:)
magdzia,Alunia jest slodziutka,slicznie sie usmiecha,kolorek masz fajny,ja tez uzywam farb z syoss:)
jedyneczka,taka nie typowa urode ma Nadinka,smieszek kochany

Do góry