reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

Boskie te dzieciaczki.
Maja- ma takie piękne duże oczka ;-) Pulpecik kochany :-)
Alunia to sama słodycz i jaka zadowolona modnisia ;-)
Radek- cukiereczek uśmiech wymiata. Widać, że pakuje do buźki wszystko, tak jak Nina :-)
Arlecia- "Zobacz jaki na jeziorze wody glazur" :-D Ale egzotycznie się zrobiło :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kropa ale Radunio przyatakował książeczkę:-D Uśmiech przesłodki -cukiereczek buźka:-)

kasik operuje Bartollo tą łyżeczką jakby miał z 8 miesięcy:-) Jest piękny!:tak:

agatka jakie słodkie tuli tuli do kwiatka:-D

mysza no takim uśmiechem pewnie zdobywa Nina wszystko co chce:-D Pięknota:-)

kama Majeczka przesłodka i przekochana:-)

magdzia czarująca Alunia i taki cwany usmieszek:-D

madzik jaka Julcia duża i siedzi królewna jak dorosła w tym swoim foteliku:-D

Nadisia z przyjacielem maskotą i z bananem:-)

Załączniki

• 000_0031.jpg
    000_0031.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 82
  • 000_0048.jpg
    000_0048.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 89
jedyneczka dziękuję, a to ciemny blond z Syoss, pierwszy raz miałam ta farbę i jestem zadowolona, najpierw rozjasnialam sobie wlosy a potem nakladalam farbe i to pierwsza ktora tak dobrze i rowno pokryla mi wlosy po rozjasnianiu.

reklama
kropa slodki twoj Radzio,wyglada na starszego niz jest,duzy chlopak z niego!!
madzik Julka urodzona do pozowania, ma sliczne niebieskie oczka,pyzata jak Maja!!
kasik oj bedzie Bartus lamal serducha,maly przystojniaczek,zazdroszcze tej ciemnej cery i czarnych oczek!!!
agatka slodkie to zdjecie!jaki elegancik!!
mysza-nie ma to jak sie pousmiechac z samego rana,fajny leniuszek i tez paplaty:)
magdzia,Alunia jest slodziutka,slicznie sie usmiecha,kolorek masz fajny,ja tez uzywam farb z syoss:)
jedyneczka,taka nie typowa urode ma Nadinka,smieszek kochany

Do góry