reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

no mój Syn ma bardzo dużo różowych rzeczy i w nich chodzi, bo lepsze różowe jak żadne :tak: ciuszków niewiele kupiłam, większość podostawaliśmy po innych dzieciach z rodziny, nie wiem czy przypadkiem niektóre nie należały nawet do mojego męża :sorry:

ale pocieszna Twoja córa :tak: Buba z niej :-D

reklama
agatka uroczy buraczkowy Andrzejek

nadia słodkie to zdjecie z wysuniętym języczkiem córci na macie

madzik Julcia to juz profesjonalistka w lezeniu na brzuszku i wysokim trzymaniu główki

jedyneczka Nadinka to prześliczna czarnulka

kasik oj smakuje smakuje Bartusiowi gryzaczek

młoda mamuśka ale kochany śmieszek

kamcia Majeczka to prawdziwa księżniczka, a jaką ma branzolete nono

myszka Ninka to mały interesancik,tak ładnie patrzy na zabaweczki

Zobacz załącznik 293375 A to my ;]

madzik ślicznie Julcia wyglada w tej opaseczce ;]
jedyneczko Twoja córcia jest cudna, a te jej oczy ;)
kasik fajnie wyglada Mały z gryzakiem, moja jeszcze nie uswiadamia sobie ze trzyma takie cos w reku i jak nie trafia do buzi to go wyrzuca ;p
mysza widze ze nasze Kruszyny tak samo dziko patrza na zabawki ;)
pencil.png

magdzia - przede wszystkim witaj, fajnie Cię widzieć (ja w tej chorobie Barcika nawet nie doczytałam, że jesteś - sorki).:zawstydzona/y: Twoja Ala- jaki śliczny włochacz i do tego chyba kręciołek. Słodziutka jest...:-)

reklama
Do góry