reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

podkówka rządzi :-)
U nas to samo. Jest jeden rodzaj płaczu u malutkiej, który mnie rozczula. Łzy zaraz napływają do oczek i normalnie tak słodko, bezbronnie wygląda. Ale są też płacze marudne, kiedy mnie szczególnie jakoś nie wzruszają :-)

reklama
nadia i madzik super, ze Wasze dzieciaczki tak ladnie na brzuszku leza! moj Michaś to tylko przez chwilke tak wytrzymuje a pozniej placz i musze go z powrotem na plecki przewracac :-(

jedyneczka jestem pod wrazeniem, jak mala sobie siedzi w lezaczku noi trzyma zabawke!! Nasze maluchy sa w podobnym 'wieku' a moj niestety jeszcze nie trzyma zabawek, czasami przez przypadek cos zlapie i trzyma, ale nieswiadomie. Narazie swiadomie tylko sie patrzy na swoja raczke ;-)

nadiaa u nas tez podkowka od czasu do czasu, my to mowimy, ze maly zrobil ryfke, i podobnie jak Wy od razu mnie to rozczula, biore na rece i przytulam, oby sie tylko nie nauczyl tego wykorzystywac ;-)

u nas tez Maks trzasnie nieraz podkowe ale to raczej mimika i nie jest zwiazane z jego nastrojem,myszka u mnie tez Maksiu jeszcze nie trzyma zabawek to znaczy jak mu sie włozy to chwilese potrzyma ale raczej krótko-dziewczynki sliczne wszystkie dzieciaczki naprawde az sie serce smieje jak ogladam zdjecia i mysle ze jeszcze niedawno....a teraz prosze ,a ta moja przyszła synowa Nadinka jedyneczko powala na łopatki poprostu slicznosci i te oczy ,szok,dobrze ze juz sobie ja zaklepałam zazycia płodowego

Ja też jestem zakochana w Nadince, ale widzę, że już zajęta...:-( No cóż dzamenko - ubiegłaś mnie!
Dzamena - wkładaj twarde grube zabawki do rączki, nawet jak nie może ic utrzymać, to mu pomagaj. On musi je porządnie czuć. To zalecenie Pani od rehabilir=tacji Bartka, a to Bardzo dobra specjalistka. Jemu pomogło i już leżąc na brzuszku chwyta zabawki i pakuje do dziubka!:-) Tak sobie już sam trzyma gryzak w ustach i bardzo mu smakuje...:-D
DSC03390.jpg

wszystkie dzieciaczki przesliczne i przeslodkie!!!

jedyneczko zakochalam sie w Nadince i jej czarnych oczkach.przekochana ta twoja kruszynka

reklama
Do góry