reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

Załączniki

• DSCF0556.jpg
    DSCF0556.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 105
  • DSCF0578.jpg
    DSCF0578.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 97
  • DSCF0559.jpg
    DSCF0559.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 114
reklama
nina ale słodkie ciasteczko do schrupania:tak:

agatka niezłe początki:-D

geperty jest cudny Tymuś i jaki podobny do Nikusia, super chłopcy:-)

natasza jakie mądre spojrzenie:tak:

Nie sądziłam, że zostanie to tak odebrane ;-/ Podczytywałam lipcowe mamy co prawda udzieliłam się w wątku tylko raz udzielam się raczej w wrześniowych mamach 2007. Jeśli faktycznie mój wpis jest reklamowy to proszę go usunąć.
Zdjęcia bardzo ładne, ale tak jak piszesz nie udzielałaś się na tym wątku, więc odczytałam to jako reklamę
angelie jaki mały śmieszek
ninia duża ta twoja córa
agatka niezły internauta
geprty fajne zdjęcia a braciszkowie podobni do siebie
natasza jak grzecznie śpi, tak spokojnie
olyv hmm N talia nie lubi się kąpać, albo głodna
kacperek mina docałowania zdj. 1
ewelad jaki strój na wypad na miasto

tiffi no ubieram co mogę, bo dużo mamy tych fatałaszków i obawiam się, ze niektórych możemy nie zdążyć założyć:-)

ewelad moja też pełna komoda ubrań (dużo mam po dzieciakach brata) a nie założy wielu bo pogoda z rozmiarem nie idzie w parze
kama jedyneczka ma rację wyrosła ci panna

reklama
Do góry