reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

sasanka ale bąbelek słodki maleńki:tak:

madzik he he jaki zachwyt na buzi w tej huśtawce:tak:

nadia słoneczko słodkie:tak:

mruczka pięknota:tak: i jaka błogość po kąpieli:tak:

oczekiwanie leży jak książe:-)

iwusia ale elegancik:tak:

Kochane te nasze dzieciaczki.

reklama
A to Nadinka ze starszą siostrzyczką na spacerku i w domku :tak:

Załączniki

• 000_0022.jpg
    000_0022.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 94
  • 000_0014.jpg
    000_0014.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 93
Boziu dziewczyny, ale słodkie są Wasze dzieciaczki, no i najwspanialsze, że takie różne, jedne łyse inne kudłate :-D, jedne chudzinki inne pączusie, super, ale za to śpiące wszystkie rozczulaj :zawstydzona/y:.

Madzik muszę dodać, że twoja córcia to skóra zdarta z mamusi, aż niewiarygodne :szok:.

Sasanka Julcia już duża dziewczynka -a jak grzecznie w wózku leży :)
Jedyneczka Nadinka ślicznotka-jakie ma ustka wykrojone pięknie :)

A moja rzeczywiscie do mnie podobna-chociaz czasami tez trochę do M widzę w niej podobieństwa :))

Witajcie :) to ja przedstawię mojego synka Aleksandra urodzonego 28.07 - 6 dni po terminie :)
Na zdjęciach ma 5 dni :)
4862780893_542a66d37b.jpg

4856959743_d644ddc2c1.jpg

4854494445_4a35e7ab8f.jpg

Ostatnia edycja:
tiffi to zadna stylizacja, bo to zadna bransoletka, tylko opaska z imieniem, jaka nakladaja w szpitalu kazdemu bobaskowi po urodzeniu ;-)

madzik, ale Julka juz duza:-)a jaka sliczna:-)
ha ha ha a wygląda jak koraliki
jedyneczka pannica ta twoja Emi
sasanka rośnie córunia rośnie
tmadzik rozumiem, że to reklama fotografii

tmadzik rozumiem, że to reklama fotografii

Nie sądziłam, że zostanie to tak odebrane ;-/ Podczytywałam lipcowe mamy co prawda udzieliłam się w wątku tylko raz udzielam się raczej w wrześniowych mamach 2007. Jeśli faktycznie mój wpis jest reklamowy to proszę go usunąć.

tmadzik - bardzo fajne zdjecia i maluszek slodki moja sesje bedzie miala za 3-4 tygodnie. Kolega meza sie zaoferowal gratis juz sie nie moge doczekac tych pieknych zdjec :)

Dziękuję :) Z tą sesją nie czekałabym tak długo bo jeśli mają to być takie zdjęcia na śpiąco może być problem z usypianiem dzieciaczki są wtedy bardzo ciekawe świata i nie tak łatwo chcą iść spać :) W USA od groma jest takich zdjęć w Polsce są mało popularne, a szkoda bo to fajna pamiątka. Żałuję, że córa takich nie ma :(

reklama
Do góry