reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

dziewczyny - ja wczoraj wieczorem po prostu załamkę zaliczyłam!! Mam prawie 20 kg na plusie!!! Na spadek 10 licze zaraz po porodzie - a reszta?? Aaa - no i mam jeszcze miesiąc przed sobą:szok::baffled:

ja naprawdę nie obżeram się jakoś specjalnie!!! jem normalnie - głodzić się przecież nie będę..

reklama
Ja przy pierwszym dziecku przytyłam 17kg - zaraz po porodzie spadło ok 5-6kg, a potem jeszcze ze 2kg - karmienie, krwawienie (krew z nas wyplywająca też przecież waży)
Z czasem waga zaczyna spadać - jak córcia miała chrzciny (miała 8tyg.) to juz wróciłam do formy sprzed ciąży (karmienie na początku wymaga przecież diety - wszystko lekko strawne itp.)
Na gotowanej marchewce szybko się chudnie

Moja kuzynka przytyła w ciąży 35kg ( na kolacje wcinała 1l lodów lub pizze)
A teraz wygląda suuuper - niezła z niej laseczka :tak:

My z Tomusiem 35 tc

Załączniki

• 35 tc 1 [800x600].jpg
    35 tc 1 [800x600].jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 106
Ja też mam koleżankę, która rok temu w kwietniu urodziła syna. Była niska i drobna, a w ciąży też prztyła 33-34 kg. Ale moim zdaniem nie było po niej tego widać. No i Weroika mówiła, że jeszcze przez 2-3 miesiące po porodzie chodziła dalej w spodniach ciążowych, bo się do niczego nie mieściła. Ale tak w listopadzie, grudniu już wyglądała tak jak wcześniej czyli bardzo szczupło.

reklama
Do góry