reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny :-)
Czyli faktycznie rośnie :-)
I nie przez słodycze, tym razem :-D

reklama
Katarzynak83- Piekne to zdejcie i bardzo widoczne :)
e.ve - super brzuchol :)

Ja wczoraj bylam na wystawie " body worlds" -nie wiem czy slyszalyscie ale niemiecki naukowiec Gunther von Hagen.Wystawa prezentuje plastynaty, głównie ludzkich zwłok, i byly tam pokazane plody w roznych stadiach rozwoju.Widzialam dziecko w 19 tyg- zdziwilam sie ze w tych naszych jeszcze niewielkich brzuszkach taki duzy dzieciaczek juz jest.Byla rowniez matka z plodem.Niesamowity widok, niemyslcie ze jestem jakas dziwna ale ja to cialo traktowalam jak manekin w ktorym widac bylo ulozenie dziecka , organy otaczajace dziecko w lonie matki.
Dziewczyny jezeli bedziecie mialy okazje kiedykolowiek pojsc na ta wystawe(szczegolnie mamusie z Londynu-wystawa jest w o2 arenie) , naprawde polecam.
Jezeli bedziecie chcialy to moge przeslac wam linka ze zdejciami.

Justyna_0- nie no co ty to normalne , ze czlowieka fascynują takie rzeczy , ja też lubię takie wieć poprosze o linka!

Kasiu - dokladnie, mnie tez wydawala sie przerazajaca, ale wczoraj kolega wyciagnal mnie po pracy i naprawde nie zaluje.Jezeli masz wolny weekend spokojnie mozesz wybrac sie na rodzinna wycieczke i wziasc ze soba coreczke, bylo tam sporo dzieci...ktore byly bardzo zainteresowane.

Mąż bawił się aparatem rano więc wklejam jego dwa dzieła ;-) mamy 17 t i 6 dni
SL270390.JPG
SL270392.JPG

reklama
Do góry