reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Ja mam rozstepy na brzuchu po pierwszej ciazy, wiec chcac nie chcac w tej rowniez bede miala. Smaruje sie zawsze po kapieli mleczkiem Nivea, ale to nie ze wzgledu na ciaze, tylko z przyzwyczajenia. Moja polozna twierdzi, ze taka slaba tkanka skorna jest dziedziczna i jezeli rozstepy maja sie pojawic, to je zaden, nawet najlepszy krem nie powstrzyma:no:. Moja mama miala, wiec i u mnie sie pojawily, niestety....:baffled:

reklama
dziewczyny nie dajcie się zwariować... czy myślicie że jeśli kosmetyk jest "zwykły" (czyli że jak na nim nie jest napisane że dla ciężarnych) znaczy się że się dla nas nie nadaje?
te kosmetyki na którym jest napisane że są dobre dla ciężarnych muszę przejść jakieś badania, testy :tak: za które firma musi zapłacić. potem taki napis jest umieszczany na opakowaniu - ale wtedy już ten kosmetyk nie stoi na "zwykłych" półkach tylko na "brzuchatkach" - a co za tym idzie w parze, cena również nie jest "zwykła" tylko "brzuchatkowa" ;-)

a jeśli chodzi o skład kosmetyku to na opakowaniu zawsze jest podany :tak: ważne by wiedzieć czego nie można używać (chodzi mi o składnik), Confi wypisała te składniki.

ja owszem mam rozstępy (powstałe w wyniku dorastania) w troszkę dziwnym miejscu bo na kolanach :confused: dziwnie to wygląda ;-)

dla mnie priorytet to nawilżenie skóry :-) którą mam bardzo suchą :wściekła/y: wystarczy że po dwóch kąpielach niczym się nie posmaruje a na moich łydkach i rękach można dzieci uczyć pisać :baffled:

:rofl2:przesylam wam zdjatka mojego brzuszka i ubranek ktore kupilam w ciucholandzie,, za te wszytskie ubranka dalam 10zl..

Załączniki

• brzuszek 2.jpg
    brzuszek 2.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 67
  • brzuszek 31 i 5 dzien.jpg
    brzuszek 31 i 5 dzien.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 65
  • biale body.jpg
    biale body.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 57
  • body i czapeczka.jpg
    body i czapeczka.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 51
  • kurteczka.jpg
    kurteczka.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 49
  • spodenki na lato 1.jpg
    spodenki na lato 1.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 52
  • spodenki na lato 2.jpg
    spodenki na lato 2.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 53
  • szpioszki.jpg
    szpioszki.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 63
tikanis uroczy ten Twój brzucholek :D
a ubranka cudne , ja sama przekonałam sie o tym jakie skarby można znaleźć z ciuchlandach :)

thinks-śliczny krągły brzysio i ciuszki ekstra

confi- ja tak jak ty tez przekonałam sie do ciucholandów. Wcześniej jakoś wstydziłam sie tam zaglądać, ale koleżanka z pracy mówiła że na dzieci śliczne rzeczy można dostać. I poszłam...................i pozytywnie mnie to zaskoczyło. Śliczne ubranka, dobre gatynkowo w naprawde przyzwoitych cenach.
Z tym że ja kupwałam tylko ubranka typu bluza czy spodenki lub też dresiki, body i pjace kupuje tylko nowe.

confi- ja tak jak ty tez przekonałam sie do ciucholandów. Wcześniej jakoś wstydziłam sie tam zaglądać, ale koleżanka z pracy mówiła że na dzieci śliczne rzeczy można dostać. I poszłam...................i pozytywnie mnie to zaskoczyło. Śliczne ubranka, dobre gatynkowo w naprawde przyzwoitych cenach.
Z tym że ja kupwałam tylko ubranka typu bluza czy spodenki lub też dresiki, body i pjace kupuje tylko nowe.
powiem Ci ,ze ja kupowałam też takie rzeczy w ciucholandach...nie przejmuję się tym bo wczesniej nosiły je tylko jakies dzieciaki więc ni może to być nic strasznego . ja też wychodziłam z założenia ze takie rzeczy kupię nowe...ale niestety zycie szybko zweryfikowało nasze plany i w sumie dobrze bo nie wydałam masy pieniędzy na ciuszki które mój synek założy raz albo dwa razy ...

Tikanis śliczny brzusio :tak:
a ciuszki bardzo, bardzo ładne :-) sama nie wiem które najładniejsze ;-)
kochana ja już kiedyś pisałam że tutaj też chodzę po ciucholandach, wcale się nie krępuje ani nie wstydze :sorry2: a jakie rzeczy można wyszukać.......
zawsze jak pójdę to coś wyszukam ;-) muszę nawet w tyg zrobić foteczki i wkleić by się wam pochwalić :tak:

barmanka, confi, paula, aneteczka- dziekuje kochane.. ja tez absolutnie sie nie wstydze chodzic po ciucholandach ale tylko i wylacznie po rzeczy dla maluszka.. dla siebie samej raczej bym sie brzydzila takich rzeczy..ale dla maluszka kupuje i wclae sie nie krepuje..:):rofl2:

reklama
Tikanis - brzusio cudownie się prezentuje (jak zawsze!!!):-):-):-) a ciuszki - no rewelka!!!

A ja Wam powiem, że też pierwsze rzeczy w różnych rozmiarach i dla obu płci (bo nie wiedziałam jeszcze co nosze pod serduchem) - kupiłam właśnie w ciucholandzie. Dla siebie też często coś tam znalazłam i nie wstydzę się do tego przyznać - bo zazwyczaj te ubrania miały metki z cenami, bądź szukałam czegoś do przerobienia (zawsze ubrania te były w idealnym stanie..)
Ale fakt - mam jeden taki punkt, gdzie poprostu jestem zaprzyjaźniona z właścicielką i zawsze coś extra na mnie czeka pod ladą ;-):-D

Do góry