reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszku..... dziekuje!!!!!:-D:tak:
Ja tam od czasu do czasu sos skrobne na zamknietym, ale czesciej na "kwietniowych blizniakach" tam to raczej na biezaco. A jak cos sie bedzie dzialo to dam szybciutko znac no i mam tez numer telefonu od Iwee, wiec jakbym wyladowala w szpitalu to Ona da Wam znac!
Wlasnie przeczytalam o Twoim pomysle ze zdjatkami- uwazam ze super- sama o takim czyms myslalam, ale niestety taka sesja to baardzo drogo wychodzi:baffled:. No a u nas z pieniazkam krucho ( tak jak u wiekszosci pewnie)! No i podwojne wydatki- ale tak mysle zeby tylko dziewczyny byly zdrowe:tak:. Tydzien temu wazyly 2335, i 2500kg, rosna jak na drozdzach.......nastepne usg za tydzien.....tylko czy ja dochodze- bo juz takie obciazenie na kolana ze stawy mi zaczely dokuczac!:baffled:

No i trzymam kciuki za meza......bedzie dobrze......:tak:.....musi!!!!!

reklama
Okruszku śliczne zdjęcia, a twój pomysł z robieniem zdjęć ciężarnym kobietom SUPERRRRRR sama z miłą chęcią bym skorzystała gdybyśmy mieszkały bliżej:-)
Mam pytanko do mam które interesują się fotografią znacie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć który można ściągnąć z internetu?????

Okruszku świetne zdjęcia a ten pomysł z robieniem zdjęć ciężarnym mamom po prostu SUPERRRRRRRR sama z miłą chęcią bym skorzystała gdybyśmy mieszkały bliżej siebie:tak:
Mam pytanie do mam interesujących się fotografią, znacie może jakieś fajne programy do obróbki zdjęć które można ściągnąć z internetu????

Dziekuję Dziewczyny :-D
Marychna21, Iwona100na, Monika88 buziaki dla Was...

Moniko co do obróbki zdjęć, to ja to robię w photoshopie :sorry2: ale to nie jest darmowy program :sorry2: a innego niestety nie znam...mogę popytać jeśli bardzo Ci zależy:confused:

Okruszku - wyglądacie z Tymkiem wprost cudownie:-D:-D:-D ja już na głównym Ci napisałam, że z chęcią oddałabym się Twojemu obiektywowi;-) miałabym taką cuuudną pamiątke, a tak muszę poszukać sobie jakiegoś bezstresowago fotografa ...
Cieszę się, że spodobała Ci się moja Jaga :-D buzia :***

Mam pytanko do mam które interesują się fotografią znacie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć który można ściągnąć z internetu?????

Kochane - Tikanis kiedyś pisała o programie picassa jest darmowy i ponoć super!!! Zresztą popatrzcie na fotki naszej Tikanis! Obie z Okruszkiem mają cudne foteczki:-)
Tikanis wrzuć proszę raz jeszcze link do tego programu (ja mogłam coś namieszać - ale wydaje mi się, że wtedy powołałaś się na picasse)

reklama
okruszku- cudownie wygladacie... slicznie wyszlas po prostu strasznie kobieco i sex-i.... mi sie strasznie podobaja twoje fotki....

Do góry