reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Ja przed chwila sie mierzyłam i mam 102cm :-)
Co do pępuszka to moim zdaniem jest on niezależny od płci dziecka
Z córcią miałam stojącą antenkę :-D
A teraz mam mieć chłopaczka i pępek też stoi tzn. raz stoi a raz się chowa w zależności jak mały sie układa :-D

Okruszku PIĘKNE zdjęcia :tak: :tak: widzę że masz takie same zdolności co i twój mężuś ;-) wyglądasz super, promiennie :-)

pisz do nas na wątku głównym, nic nie wiemy co u ciebie słychać :-( czy ty się dobrze czujesz, jak syneczek rośnie, czy twój mąż znalazł nową pracę....
nie zostawiaj nas ;-)

szkoda że nie mieszkamy blisko siebie - na pewno wprosiłabym się na sesje zdjęciową :rofl2:

Cofnęłam się o 10 stron...i nadrabiam swoje zaległości :-p

Aga_k_m śliczna ta Twoja Jagódka :-D
Princesstopic jak ja dawno Cię nie widziała, co za niespodzianka!!!:-D Pięknie wyglądasz...przeuroczo...:-), ślicznie Ci w grzyweczce...
Cofi no, no, fajniutkie zdjęcia, jakie ciepełko z nich bije...:-) a grzyweczka prosta jak ...:szok: wow ja też sobie sama obcinam ale mi chyba tak profesjonalnie to nie wychodzi:sorry2:
Jola466 ja do dziś się nie mogę napatrzeć na Twój egzotycznie cudny brzuś...:szok::-D:szok: jest tak duży i tak uroczy, że nie można oczu oderwać!!!!
Krystyna no proszę, już coraz większy....widać postępy jak nie wiem....;-)
Ankzoc masz podobną budowę ciała do mojej koleżanki. Ona też miała nieduży brzuś, a córcię urodziła 3500g więc to o niczy nie świadczy...ślub brała w 5 miesiącu i była jak deseczka tak płaska...a suknia obcisła w tali że szok:szok: wszytscy się zastanawiali gdzie ta dzidzia.... a Twój brzuś jest uroczy!!!!
Slonkoonline no proszę jaki ładniusi....i ten pieprzyk jakiej urody dodaje:-D ja też mam ale u mnie bardziej z boku więc nie widać.:-)
Imagination...ale rośnie tówj Tomuś....czyżbyś drożdże wcinała :szok: haha:-D Swoją drogą to napawdę ciekawe, że mamy zupełnie inne kształty brzuszków a w obu chowają się Synki...:-p ciekawe, czy którejś z nas natura figla nie sprawi :-D
Kasia1208 o proszę i już jest za co złapać :-D ślicznie wyglądasz!
Marzena80 no właśnie...pewnie się powtórzę, bo wyglądasz ślicznie, tylko uśmiech gdzieś na półce zostawiłaś....Natępnym razem nie zapomnij o nim...bo piękna z Ciebie mamusia! A uśmiech doda wdzięku i uroku...:-)
Barmanka bardzo Ci dziękuję Kochaniutka :-D i ja z ogromną radością bym tę sesję zrobiła...wielka szkoda, że dzilą nas kilometry...:baffled: ok...więc na głównym napiszę więcej o sobie...Buziak dla Ciebie!

witam dzis 30 tydzien przeszlo 14kg na plusie i 102 cm.....jakby nic nie urosl od zeszlego tygodnia w cm ale ja czuje ze sie tak mocno roziaga i go tak wysadzilo ze szok ...dziurka po pepku juz sie zmniejsza chyba niedlugo pepuszek wyjdzie na wierzch...zobaczymy
buzak

Okruszku- ja juz widzialam zdjatka wczoraj na 'zamknietym" no i jestem pod wrazeniem:szok::tak::happy:- nie tylko twojego slicznego i okraglutkiego brzusia, ale Twoich zdolnosci fotograficznych!!!!! Fotki pieeeeekne!:tak::happy:. No ale piekna mama to i fotki sliczne.......a tak wogole to bardzo sie ciesze ze u Ciebie powolutku sie uklada ( caly czas czytam na zamknietym , wiec jestem na bierzaco). No i przepraszam ze nic tam czesto nie odpisuje, ale z ta moja pilka to tak mi trudno siedziec przy kompie....... no i odliczam juz dni! No i dziekuje za komplementy!:tak:

Joluś Kochana oczywiście bardzo Ci dziękuję:-D i nie musisz przepraszać, rozumiem doskonale, choć nawet trudno mi sobie wyobrazić jak ogromnie ciężko Ci już teraz z takim ogromniasty brzusiem...:sorry2: Choć jest doprawdy niebywały...piękny, po prostu piękny!!!! i mówię Ci ...że do dziś wracam do Twoich zdjęć i patrzę na ten brzuś...tak mnie zauroczył :-D Życzę dużo wytrwałości i jak najmniej bółow!!!
Daj czasem znać choć jednym słowem, że jesteś...;-) Bo już miałam myśli, że szpital albo coś...:baffled:...wiesz takie kompletne milczenie różne mysli powoduje...

reklama
no tak... dziewczynki mają dostęp do zamkniętego to wiedzą co słychać u nich :baffled:
a na głównym to się już nie pokazują :-( i skąd my - te nie mające dostępu do zamkniętego - mamy cokolwiek wiedzieć? :confused:
:-( :-( :-( :-( :-(

Do góry