M
reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
U mnie to nic nie widac bo jestem duża kobita z cialkiem wiec dopiero gdzies 4-5 miesiac bedzie widac. na dzien dzisiejszy to nic tylko usg
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
usg bedzie już niedługoPmyslalam ze przyda nam sie taki slodki watek ze zdjeciami USG i zdjeciami naszych brzuszkow :-)
ale brzuszka tak prędko nie zobaczę, pewnie tak jak to już napisano wyżej, za jakieś 4-5 miesięcy ;-)
zielono_mi
Fanka BB :)
slicznie maju mimo, ze to poczatki to juz sie brzuszek zaokragla:-)
M
maja33
Gość
zielono mi -dzieki serdeczne ja w obecnej ciazy jestem szybciej z brzuszkiem o 3 miesiace z Martusia taki mialam w czwartym miesiacu
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
U mnie pozostaje mierzenie centymetryem co wczoraj poczynilam i....5 cm wiecej
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
mówicie, że to możliwe że w pierwszych tygodniach już brzuszek rośnie?
w poprzedniej ciąży zaczął mi puchnąć dopiero kolo 5tego miesiącateraz spodnie mnie trochę cisną, ale nie wiem czy to nie wina mojego apetytu
w poprzedniej ciąży zaczął mi puchnąć dopiero kolo 5tego miesiącateraz spodnie mnie trochę cisną, ale nie wiem czy to nie wina mojego apetytu
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
mówicie, że to możliwe że w pierwszych tygodniach już brzuszek rośnie?
A moze w tej ciazy juz...ja juz w zeszlym tyg zakupilam spodnie wieksze bo w dżiny juz nie wchodze wlasnie przy male o te 5 cm
reklama
iwona100na
Majowa Mamusia
Ja mam dziś wizyte na USG :-) (7tydz.)
We wszystkie spodnie nadal wchodze, ale spanie na brzuchu juz nie jest takie wygodne jak wcześniej
To jest moja druga ciąża i ponoć druga jest szybciej widoczna - mięśnie brzucha są ponoć słabsze czy coś takiego
ps. jak robicie te fajne miareczki (rysuneczki)
We wszystkie spodnie nadal wchodze, ale spanie na brzuchu juz nie jest takie wygodne jak wcześniej
To jest moja druga ciąża i ponoć druga jest szybciej widoczna - mięśnie brzucha są ponoć słabsze czy coś takiego
ps. jak robicie te fajne miareczki (rysuneczki)
Ostatnia edycja: